Ryzen 5 2600 siyah kutu yok

invalidid

Kilopat
Sıfırdan sistem toplamak için vatan bilgisayardan Ryzen 5 2600 ve ASUS B450 plus gaming modelini aldım. İşlemci kutusu açılmamıştı güvenlik bandını kendim açtım fakat bu videoda paylaştıgım dakikada işlemcinin dışındaki siyah kutu benim işlemcimde yok. Fanın kutusu var. İşlemci yine aynı videodaki şeffaf kutu ile birlikte gelmiş. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama size danışmak istedim sizler ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcim ve anakartım hazır. 23 Kasım'ı beklemek aklıma gelmedi almış bulundum, diğer bileşenler için 23 kasımı beklemeyi tercih ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kısa süre önce Ryzen 2600 sistem topladım. Aynen sizin bahsettiğiniz gibi sadece işlemci şeffaf içerik ile geldi. Ayriyeten işlemci için siyah kutu yoktu. Sanırım üretim serileri ile alakalı bir durum olabilir veya maliyet azaltma yoluna gitmiş olabilirler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı