Arkadaşlar son günlerde işlemcim 85-90 derece sıcaklıklara çıkmaya başladı bunun 2 sebebi olduğunu biliyorum birincisi termal macun yenilemem gerekecek ve stok soğutucu yerine soğutucu almayı düşünüyorum bana güzel parasını hakedecek termal macun ve soğutucu önerir misiniz? 100-400 arası bir bütçem olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar son günlerde işlemcim 85-90 derece sıcaklıklara çıkmaya başladı bunun 2 sebebi olduğunu biliyorum birincisi termal macun yenilemem gerekecek ve stok soğutucu yerine soğutucu almayı düşünüyorum bana güzel parasını hakedecek termal macun ve soğutucu önerir misiniz? 100-400 arası bir bütçem olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D12M-A20PW-R1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Attığın ürün stokta bulamadım ama bu ürün hakkında bir düşünceniz var mı ? Benim düşüncem 600 700 fiyat bandına çıkılmadığı sürece ucuz sıvı soğutucu almak yerine 300-400 standartında sağlam kule tipi soğutucu almak daha mantıklı geliyor ama kararsızım.
Dark kasasını kullanıyorum 1 yıldır şu anlık memnunum fanlarından olsun sitedeki testi de izledim Dark kule tipi soğutucu güzel soğutuyor gibi ama herhangi bir şikayet duydunuz mu ?
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D12M-A20PW-R1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Attığın ürün stokta bulamadım ama bu ürün hakkında bir düşünceniz var mı ? Benim düşüncem 600 700 fiyat bandına çıkılmadığı sürece ucuz sıvı soğutucu almak yerine 300-400 standartında sağlam kule tipi soğutucu almak daha mantıklı geliyor ama kararsızım.
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master'ın fan sesinden şikayetçi olan çok fazla kişi var. Dark markasının malzeme kalitesi düşük. Önerilen Arctic Esports Duo modeli hem ses hem de performans anlamında bu söylediğiniz soğutucuların hepsini altediyor.
120mm radyatörlü soğutucuların eksisi tek bir fanın tüm sıvıyı soğututurken diğer yöntemlere göre daha yüksek RPM'de dönüp sesli çalışmasıdır.
bu linkte i9 9900K işlemciyi 240MM soğutucuyla aynı soğutma performansını serigliyor. Hem de ses seviyesi olarak 360MM sıvı soğutmadan bile iyi.