Ryzen 5 2600 Termal Macun Kullanılmalı mı?

Silip sürmeniz gerek. Bende MasterGel'in kutusundan çıkan bez vardı onla sildim. Sonra da gene kutudan çıkan minik spatula ile ince bir tabaka olarak yaydım. Şu an stok soğutucu ile boşta 55-56 derecede kullanıyorum.
Dostum ya beceremedin macun sürmeyi ya da macunda iş yok. 2 aylık PC boşta 35-40 dereceyi geçmiyor stok soğutucu/macun ile.

Edit: Yükte 72'yi bulmuşsun bence sil yeniden sür veya macunu değiştir. R6S oynuyorum bilen bilir işlemciye çok yüklenir bu oyun onda bile 67-68'i geçmiyor.

Dostum ya beceremedin macun sürmeyi ya da macunda iş yok. 2 aylık PC boşta 35-40 dereceyi geçmiyor stok soğutucu/macun ile.
Olabilir. Birdahaki temizliğimde biraz daha tecrübeli olacağım için hem daha iyi süreceğim hem daha iyi seri montajlayacağım. İlk PC temizliğimdi çünkü ekim ayında yaptığım.
Bu arada bende PC boşta dediğime bakmayın, baya arka plan uygulaması var ve canavar Chrome açık.

Tam inceliği Technopat'ın videolarından öğrenebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hafif dağıttıktan sonra soğutucuyla tamamlatmıştım.
Teşekkür ederim videoyu izleyeceğim.

Olabilir. Birdahaki temizliğimde biraz daha tecrübeli olacağım için hem daha iyi süreceğim hem daha iyi seri montajlayacağım. İlk PC temizliğimdi çünkü ekim ayında yaptığım.
Bu arada bende PC boşta dediğime bakmayın, baya arka plan uygulaması var ve canavar Chrome açık.

Dostum bence kısa zamanda yap temizliğini benim boştan kastımda aynı zaten yine fazla yine fazla :) Yaz ayı gelince biliyorsun asıl sorun o zaman başlıyor :D

Edit: Yükte 72'yi bulmuşsun bence sil yeniden sür veya macunu değiştir. R6S oynuyorum bilen bilir işlemciye çok yüklenir bu oyun onda bile 67-68'i geçmiyor.
Aslında AMD Ryzen işlemcilerim çok ısındı söyleniyordu ondan dolayı da olabilir ama yinede o ısı değerleri normal değil gibi. Macun meselesinin önemli bişey olduğu da anlaşılmış oldu böylece.

Dosya Ekleri

• cooler-master-mastergel-maker-nanopartikul-termal-macun.jpg
    cooler-master-mastergel-maker-nanopartikul-termal-macun.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı