Tam inceliği Technopat'ın videolarından öğrenebilirsin:
Ben hafif dağıttıktan sonra soğutucuyla tamamlatmıştım.
Dostum ya beceremedin macun sürmeyi ya da macunda iş yok. 2 aylık PC boşta 35-40 dereceyi geçmiyor stok soğutucu/macun ile.Silip sürmeniz gerek. Bende MasterGel'in kutusundan çıkan bez vardı onla sildim. Sonra da gene kutudan çıkan minik spatula ile ince bir tabaka olarak yaydım. Şu an stok soğutucu ile boşta 55-56 derecede kullanıyorum.
Olabilir. Birdahaki temizliğimde biraz daha tecrübeli olacağım için hem daha iyi süreceğim hem daha iyi seri montajlayacağım. İlk PC temizliğimdi çünkü ekim ayında yaptığım.Dostum ya beceremedin macun sürmeyi ya da macunda iş yok. 2 aylık PC boşta 35-40 dereceyi geçmiyor stok soğutucu/macun ile.
Teşekkür ederim videoyu izleyeceğim.Tam inceliği Technopat'ın videolarından öğrenebilirsin:
Olabilir. Birdahaki temizliğimde biraz daha tecrübeli olacağım için hem daha iyi süreceğim hem daha iyi seri montajlayacağım. İlk PC temizliğimdi çünkü ekim ayında yaptığım.
Bu arada bende PC boşta dediğime bakmayın, baya arka plan uygulaması var ve canavar Chrome açık.
Aslında AMD Ryzen işlemcilerim çok ısındı söyleniyordu ondan dolayı da olabilir ama yinede o ısı değerleri normal değil gibi. Macun meselesinin önemli bişey olduğu da anlaşılmış oldu böylece.Dostum ya beceremedin macun sürmeyi ya da macunda iş yok. 2 aylık PC boşta 35-40 dereceyi geçmiyor stok soğutucu/macun ile.
Edit: Yükte 72'yi bulmuşsun bence sil yeniden sür veya macunu değiştir. R6S oynuyorum bilen bilir işlemciye çok yüklenir bu oyun onda bile 67-68'i geçmiyor.
Bende tam tersine yazları odam daha serin oluyor çünkü klima çalışıyor ben odada olduğum sürece.Dostum bence kısa zamanda yap temizliğini benim boştan kastımda aynı zaten yine fazla yine fazlaYaz ayı gelince biliyorsun asıl sorun o zaman başlıyor
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.