Satılık Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM Sistem

Siya

Megapat
Sistemde ekran kartı yoktur, güzel bir kart takarsanız oyun kasasına dönüşür. Hızlı satış adına kartı ayrı, kasayı ayrı satacağım. Kasadaki her şey 20 Eylül 2019 Teknobiyotik faturalı ve 7 ay garantilidir. Ramin 1 tanesi 20 ay garantilidir. Tüm donanımların orijinal kutusu durmaktadır.

Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ram: Adata 16 GB DDR4 3000Mhz
Anakart: Gigabyte B450M S2H
HDD: Seagate 1TB 3.5" 7200RPM
Kasa: Dark Sentinel Pro (3 fanlı)
Psu: High Power 500W 80+ Bronze ECObr

Fiyat: 2900 TL

Aciliyetten fiyat düştü: 2800

Van'dayım ancak şehir dışına sıkıntısız şekilde kargolayabilirim. Güven sağlama konusunda elimden geleni yaparım. Titiz bir insanım, kasada 1 toz tanesi bulamazsınız.

IMG_4353.JPG

Son düzenleme:
Hocam güzel bir parçalama yaptınız bence hayırlı olsun fakat piyasa miningciler yüzüne ekran kartsız sistemlerle kaynıyor :) Bir çok firma bu yüzden ekran kartlarını sisteme dahil satıyorlar aksi halde ekran kartı stoğunda sorun yaşıyorlar dolasıyla tek bir ürün dahi satamıyorlar. Naçizane tavsiyem sistemi komple parçalamanız ya da ekran kartı ile beraber satmanızdır.

Hocam güzel bir parçalama yaptınız bence hayırlı olsun fakat piyasa miningciler yüzüne ekran kartsız sistemlerle kaynıyor :) Bir çok firma bu yüzden ekran kartlarını sisteme dahil satıyorlar aksi halde ekran kartı stoğunda sorun yaşıyorlar dolasıyla tek bir ürün dahi satamıyorlar. Naçizane tavsiyem sistemi komple parçalamanız ya da ekran kartı ile beraber satmanızdır.

Zaten kartlı ilanım da geçerli. Nasıl alıyorsa alsınlar yeter ki elime para geçsin. Bu arada bu mesajı yazarken karta 3400 teklif daha geldi :D

Hocam 3400'ü veren 3600'de verir. Zorlayın "hocam 3600'den aşağısı kurtarmaz." tarzı mesaj atın. Tamam der hemen merak etmeyin.

Şu an inanır mısınız 3400'e 3 kişi var sırada bekleyen. Hepsi de son yarım saatte yazdı. Ama ben hata ettim, ilanı 3400'e koydum. Bu saatten sonra dönüş yapamam artık.

Şu an inanır mısınız 3400'e 3 kişi var sırada bekleyen. Hepsi de son yarım saatte yazdı. Ama ben hata ettim, ilanı 3400'e koydum. Bu saatten sonra dönüş yapamam artık.

Yaparsın. İnan ki yaparsın. Ben 1000'e koyduğum koltuğu yarım saatte 1400'e sattım. Yaparsın. Beni dinle 200 200'dür. Piyasa tam ne, bu arada?

Sadece işlemci ve anakart lazım ne fiyat dersiniz?

Bilgisayar turuncu forum sitesinde satılmıştır. Bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı