Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 6 GB hazır sistem alınır mı?

aras87

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba daha önce sistem toplama konusunda uzun tartışmalarda bulunmuştuk. Ne yazık ki henüz kararımı veremedim fiyatı yaklaşık 5500 civarında sabitledim 5000 olsa daha iyiydi ama 16 GB RAM ve yüksek ekran kartında pek mümkün olmuyor sanırım. Böyle bir hazır sistem buldum sizce nasıl? Ve QP bilişime bu konuda güvenebilir miyim? Başka önerilere de elbete açığım ancak dediğim gibi bütçeyi aşamıyorum.

Bulduğum sistemin linkini paylaşıyorum. (Aslında başka bir sistemdi bunda değişiklikler var ama neyse)
QP Elite Amd Oyun Bilgisayarı
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunlar "hazır kasa" olmuyor. Sizin yerinize aracı bir satıcının topladığı kasalar oluyor. İtopya'daki kasalarla aynı mantıkta. Haliyle daha alınabilir ve uygun. Üstelik zaman zaman bu kasalara konulan parçalar anlaşmalı oldukları için daha uygun fiyata bulunuyor. Şu an ekran kartı fiyatları el yakarken bahsettiğim sistemlerde neredeyse tavsiye edilen satış fiyatına satılıyor.

Hazır kasa alıp, ekran kartı hariç satan böylece ucuza getiren kişiler var. Satıcıya güveniyorsanız alabilirsiniz.

Önerilerinizi dikkate aldım artık yolculuğun sonuna geldik sayılır. Herkes onay veriyorsa HdAuSrAan ın düzeltmeler yaptığı sistemi haftaya alıyorum itopya dan olması daha iyi oldu bence artık gelince oem key i de alır kurulumu yaparım kasa biraz çirkin geldi gözüme ama baka baka alışırım artık. Herkes onaylıyor mu ? Özetle benim gönderdiğim sistem mi yoksa bu parça değişiklikleri mi ? Herkes hakkını helal etsin yordum hepinizi siz de edin oynadıkça tavsiyelerinizi hatırlayacağım. Haydi son kez emin olalım bitsin bu iş. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı