Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 İçin PSU Önerisi

Featen

Hectopat
Anakart: MSI B350M Gaming PRO
İşlemci: R5 2600
RAM: 16GB Corsair Vengeance DDR4
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6GB
HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata
SSD: Toshiba OCZ 240GB

Böyle bir sistem topladım. Sizce uygun mu yoksa değiştirmem gereken bir şey var mı? PSU olarak 600W uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600 ile R5 2600X arasında fazla fiyat farkı yok. Alabiliyorsan onu al yanında gelen hava soğutma olarakta daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2600 ile 2600x arasında 30 watt güç farkı var ama benchmark testlerinde %5 fark ediyor düşük güç tüketimi nedeniyle ben de 2600 ü tercih ettim 500 watt lık eski psu mla hiç sorunsuz çalışıyor ama ilk defa alacaksanız ilerisini düşünerek daha yüksek bir psu almanızı öneririm.

Psu için tavsiyem High Power 600w 80+. Fiyat Performans açısından bana cazip geliyor, yetkin de bi firma. ayrıca anakart olarak birkaç yerde Msi'ın Ryzenle problemler çıkardığını gördüm. Onun yerine Asus b350 anakart tercihi yapabilirsiniz ama her türlü zaten b350 için anakart bios güncellemesi şart.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı