Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 sistem toplama

Zoeyx

Kilopat
Daha fazla  
Bütceyi aşmış bulunmaktayım ama 5 Bin TL'ye böyle sistem topladım. Parçalar arasındaki uyumda bir sorun var mı? GTX 1060'ı 1050 Ti'a çekebilirim. Bu arada parçalar internetten alınmayacak, ben sistemi vereceğim, hediye olarak bana alınacak.

sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 6 GB olabilirdi. Ufak bir araştırma ile bulunabilir.
Kasayı 500W versiyonu yapabilirsiniz. Elinizde bütçe kalır.

Anakartı tavsiye etmiyorum. Mosfet soğutucuları yok ve yük altında kararsızlığa neden oluyor. Ona alternatif GAMING statüsünde anakartlara bakın. Çok az bir farkla soğutuculu bulabilirsiniz. Pişman olmayın

GTX 1060 6 GB olabilirdi. Ufak bir araştırma ile bulunabilir.
Kasayı 500W versiyonu yapabilirsiniz. Elinizde bütçe kalır.
Asım hocam anakart ve SSD'de sorun yok değil mi? Bu arada stok soğutucu 2600 ve 2600x'de var mı? Bir de 1060 önerinizi dinleyeceğim, kasa bence kalsın çünkü ilerde yeni bir ekran kartı eklersem sorun yaşamayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte AX370M DS3H 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart

3 yıl değiştirme garantisiyle SSD piyasına hızlı giriş yaptı. Düşünün derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RyzenV2'lerin B serisi anakartlarla kullanılması ile ilgili yararlı bir video. İzleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı