Ryzen 5 2600 ve GTX 1070 Ti sisteme PSU önerisi

6 ve 8 pinde yeterli amperi veremezse çok sıkıntı olur. Ekran kart aşırı ısınır, oyunlarda çökmeler olur...
Özellikle 500-600 WATT aralığında 6 ve 8 pin WATT ve amper değerlerine dikkat edilmeli. Uygun 700 WATT PSU'larda bile sıkıntı olabiliyor.

Fsp hydro serisinden 700w bir psu yeterli olacaktır çizgi elektronik tarafından onaylı markalar bunlar bunlardan (80+ sertifikalı) herhangi bir 700w işini görür

Dosya Ekleri

• psu-logolar.jpg
    psu-logolar.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
Ben FSP HYDRO 750W PSU'yu İnventus'tan almıştım. Çizgi ve İnventus'dan şüpheniz olmasın. İade konusunda da çok kolaylık sağlayan firmalar olup kronik sorunlu ürünleri tercihen satmıyorlar. Ürün çeşitlerindeki azlık bundandır.

Psu zaman içerisinde gücünü kaybediyor benzer bir sistemde 500w psu kullanıyordum 2 yıl sonra ekran kartını besleyemez hale gelmişti sorun belkide psu dan kaynaklı olabilir ama bence ilerisini düşünerek 600 650 w alınmalı

PSu satın alma seciminde 6 ve 8 pin ekran kartına ne kadar watt verdiği nasıl anlarız ? Mesela FSP 700 Watt PSu su sekilde bir verisi var. 12 V verdiği 648 WAtt yeter mi demek ? Bu konuda yonlendirip aydınlatabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 31XRzEMqjhL.jpg
    31XRzEMqjhL.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı