Ryzen 5 2600 ve GTX 1080 sistem CS:GO düşük FPS sorunu

xrelian

Hectopat
Arkadaşlar MSI Afterburner programı ile CS:GO oyunun da aldığım değerleri açtım. Sadece bu değerler (CPU kullanımı GPU kullanımı gibi) normal midir?

Sistem Özellikleri;
  • GTX 1080
  • Ryzen 5 2600
  • 8 GB RAM 3000 MHz

Son düzenleme:
Çözüm
Gayet normal CPU1 değil CPU önemli %23 kullanım çok iyi ekran kartı zaten %13 de kalmış düşük FPS almıyorsunuz ayarlarınızı söylerseniz daha iyi olur.
Ayarlar en düşükte 4:3 1024*768 böyle kullanıyorum(böyle alıştığım için).Ekrandaki FPS dm serverinde fazla oyuncu olduğu için hafif az fakat ben sadece kullanımların az veya iyi olduğunu anlamak için sormuştum teşekkürler.

Dostum o ekran kartı en az 2k için sen naptın ya ayarları en yükseğe çekip çözünürlüğüde maksimum!a çıkart bide öyle değer at.

İyi sistemlerde düşük ayarlar doğru sonuç vermez, ayarlarınızı yükseltirseniz mevcut donanımınızda daha verimli çalıştığını göreceksiniz.

Bu ayarlarda FPS'ini yükseltmek istiyorsan işlemcine overclock yapmayı dene ekran kartın güçlü olduğu için CS gibi oyunlarda verim alamıyorsun. Aynı işlemciyle 1400x1050 çözünürlükte full ayarlarda 300 sabit alıyorum çoğu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…