Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 sistem önerisi

OtpBora

Hectopat
Beyler bu sistemi toplamayı düşünüyorum sizce nasıl, oyunlarda kaç FPS verir?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler bu sistemi toplamayı düşünüyorum sizce nasıl, oyunlarda kaç FPS verir?

Eki Görüntüle 418750

FPS değerlerini kullanan kişiler dışında net bir şekilde söyleyebilecek olan yoktur sanırım. Bunun için benchmarklara bakabilirsin. 2 Önerim olacak bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan B450M için Mortar olan versiyonunu. Barracuda içinse FireCuda SSHDD almanı öneririm.

Ve ve ve ve :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
<- 2 Saat 1080p Ultra ayarlarda inceleme yapmış bakabilirsin

Not olarak: Aklıma gelmişken öneri olarak söylemiyorum VEGA56 ile 1660 karşılaştırması yapmanı öneririm. Fakat Vega56'nın daha fazla güç harcadığınıda unutmamak gerekir.

Son düzenleme:
frisby kasanın nesi var moron musun canım kardeşim benim ? masanın üstüne koyucaksın öyle durucak teneke parçasından başka birşey değil boş yapma istersen daha fazla.
Sonra gelip işlemcim ısınıyor ekran kartım 90 derece demeyin. Tüm sisteme güç veren şey PSU, neden kalitesiz ürün alsın? Git kendin rezil ürünleri al.

Aynen boş teneke. Sonra gelip işlemcim ısınıyor ekran kartım 90 derece demeyin. Boş teneke varsa o şey sensin, kafanın içi bomboş. Bilgisizsin bari sus. Tüm sisteme güç veren şey PSU, neden kalitesiz ürün alsın? Git kendin rezil ürünleri al.

Aynı firmanın kasasını kullanıyorum, işlemci sıcaklığım yükte 60 derece, ekran kartım da maksimum 65 dereceye çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı