Umarım şaka yapıyorsunuzdur. Frisby kasa ve PSU önermek mi? Kalsın, aman aman aman tu tu. Uzak tut ve uzaklaş buradan.Kasa olarak bunu almanızı öneririm ayriyetten 650 watt'lık güç kaynağıda içinde var 290 liralık bir bütçe kalıyor o paraylada 1660'ı 1660 TI'ya yükseltebilirsin
![]()
Frisby Gamemax Raptor GC-9250G 650W RGB Midi Tower Gaming ATX Kasa incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Umarım şaka yapıyorsunuzdur. Frisby kasa ve PSU önermek mi? Kalsın, aman aman aman tu tu. Uzak tut ve uzaklaş buradan.
Sonra gelip işlemcim ısınıyor ekran kartım 90 derece demeyin. Tüm sisteme güç veren şey PSU, neden kalitesiz ürün alsın? Git kendin rezil ürünleri al.frisby kasanın nesi var moron musun canım kardeşim benim ? masanın üstüne koyucaksın öyle durucak teneke parçasından başka birşey değil boş yapma istersen daha fazla.
Aynen boş teneke. Sonra gelip işlemcim ısınıyor ekran kartım 90 derece demeyin. Boş teneke varsa o şey sensin, kafanın içi bomboş. Bilgisizsin bari sus. Tüm sisteme güç veren şey PSU, neden kalitesiz ürün alsın? Git kendin rezil ürünleri al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.