Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Sistem Uyumu

SFY

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle sistemi hafta sonu almayı planlıyorum. Sistem konusunda bugüne kadar hiçbir tecrübem olmadı. Birkaç haftalık forum araştırmasından sonra aşağıdaki sistemi bir araya getirdim. Uyum konusunda bir sıkıntısı var mıdır? Ayrıca bütçemin en üst limitindeyim, artırma şansım yok. Aksine, maliyet anlamında fazla gördüğünüz bir parça varsa tavsiye alabilirim.

Not: RAM artırımı ileride yapılacaktır.

Sistem maliyeti 4.300 TL civarıdır.

DADG2/AMD Ryzen 5 2600/GIGABYTE RX590 GAMING 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA O sistemi alana kadar bunu alın.
Not: Kasa seçili olmadığı için stokta yok gözüküyor, sayfayı aşağı indirip kasayı seçin. 4.400 TL'ye bu sistem çok çok iyi. Mastebox Lite 5 değil diğer kasayı seçeceksiniz.

Ram ve SSD tarafından daha avantajlı oluyor evet. DADG2'yi ikinci plana atmamın tek nedeni ekran kartıydı aslında. Daha güç verimli ve sessiz çalıştığını birçok yerde okuduğum ve videolarda da gördüğüm için GTX1660 tercih etmiştim.

Ram ve SSD tarafından daha avantajlı oluyor evet. DADG2'yi ikinci plana atmamın tek nedeni ekran kartıydı aslında. Daha güç verimli ve sessiz çalıştığını birçok yerde okuduğum ve videolarda da gördüğüm için GTX1660 tercih etmiştim.
83 TL farkla 1660Ti alınıyor, onu takarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı