Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 sisteme PSU önerisi

zedelenmez

Hectopat
Arkadaşlar dün bir bilgisayar topladım aldığım PSU'dan hiç hoşnutlanmadım. Siparişini iptal ettim sizden ricam bu sisteme iyi bir sorun çıkarmayacak PSU önerisi istiyorum.

Önereceğiniz PSU Hepsiburada'da olursa sevinirim.

Screenshot_2019-11-21-23-34-20.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alacağınız PSU'larda 80+ ibaresi olmasına dikkat edin.

Kalan parçalar 100 W harcarsa sıkıntı olmaz. :) Kasanın PSU'su hakkında fikriniz var mı?

PSU güzel diyebilirim 80 + en azından Corsair 🙂 daha önceden toplanan sistem de kullanılmış yeterli düzeyde 1660 Tİ için İleri de sistemi güncellemek istersen daha üst seviye kartlar ile yetersiz gelebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU güzel diyebilirim 80 + en azından Corsair 🙂 daha önceden toplanan sistem de kullanılmış yeterli düzeyde 1660 Tİ için İleri de sistemi güncellemek istersen daha üst seviye kartlar ile yetersiz gelebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı aldım bile ama sonra dan bunu gördüm: COOLER MASTER MASTERBOX MB511 acaba iptal mi etsem. :p

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı