Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama

Yer
Toussaint Düklüğü
Merhabalar.

Bem sistem toplıycam bütün parçalar ayarladım fakat alacağım anakart (Gigabyte B450 M S2H) beğenmeyenler olmuş acaba ekran kartına sıkıntı cıkarır mı?
Ekran kartı: MSI VGA GeForce GTX 1660 Ti Gaming X
(Anakartla ılgıli pek bilgi bulamadım o yüzden yukarıda ki soruyu sordum) cevaplarsaniz sevinirim ıyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Bem sistem toplıycam bütün parçalar ayarladım fakat alacağım anakart (Gigabyte B450 M S2H) beğenmeyenler olmuş acaba ekran kartına sıkıntı cıkarır mı?
(Anakartla ılgıli pek bilgi bulamadım o yüzden yukarıda ki soruyu sordum) cevaplarsaniz sevinirim ıyi günler.
Aynı anakart bende var. Kart sizi üzmüyor ayrıca kullaklık hoparlör için Gigabyte yazılımı var. Tek eleştirdiğim nokta 1 tane fan yuvası olması. Kasa daki ön fanları molex kablo ile PSU ya bağladım. Kasam iyi olduğu için ses yapmıyor.

Merhabalar.

öncelikle işlemci seçimi çok doğru olmuş :) amma velakin ekran kartı kısmını gaming x almanızı önermem, bunun yerine isterseniz oc modelini alabilirsiniz. arada çok fazla fark olmaz ama sonuçta oc modelin performansını arttırabilirsiniz, onun dışında anakart olarak eğer oyuncu anakartı alacaksanız bunu öneririm: Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar

öncelikle işlemci seçimi çok doğru olmuş :) amma velakin ekran kartı kısmını gaming x almanızı önermem, bunun yerine isterseniz oc modelini alabilirsiniz. arada çok fazla fark olmaz ama sonuçta oc modelin performansını arttırabilirsiniz, onun dışında anakart olarak eğer oyuncu anakartı alacaksanız bunu öneririm: Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar
Böyle bir sisteme 730 TL'lik anakart gereksiz pahalı.
Bunu öneririm.

OC yapılacaksa bu anakart fazla kötü.
Zaten çok fazla OC yapmaya izin vermiyor ki AMD işlemciler. Yeterli geleceğini düşünüyorum. Anakarta 730 TL vermektense ekran kartını 2060 yapar zorlasa.

b450 s2h alınabilir öldürmez XD 1660ti konusunda pek emin degilim ondan ucuz ama yakın performans veren kartlar var mesela
yani 1660ti önermiyorum. onun fiyatına daha guclu olarak
fiyat olarak Vatanda pek bir fark yok ama 5700 daha iyi onu al.

Son düzenleme:
b450 s2h alınabilir öldürmez XD 1660ti konusunda pek emin degilim ondan ucuz ama aynı performans veren kartlar var mesela
yani 1660ti önermiyorum. vatan fiyatlarına gore yaklasık 1000 tl fark var ama fps konusunda neredeyse aynılar
Şaka yapıyorsun galiba :D. RX590'dan bile yüksek FPS veren 1660 Ti ile RX570 bir mi tutuyorsun. Videoyu izle RX590 vs 1660 Ti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı