Ryzen 5 2600 ve GTX 1660Ti GPU-CPU Kullanımı ve Anlık FPS Düşüşü

Çok teşekkürler sanırım bu kurduğunuz sistem olacak gibi. Acaba kasayı 600w elmamda bir sakınca var mıdır? Maliyeti biraz olsun düşürmek benim için önemli de.

Bi hesaplayalım Watt değerlerini, 500W bile yeterli gözüküyor. 600W'a düşürülebilir sıkıntı olmaz...

Oyunu ssd ye kurun. Bendede o sorun vardı hdd den ssd ye alınca geçti

Çok teşekkürler sanırım bu kurduğunuz sistem olacak gibi. Acaba kasayı 600w elmamda bir sakınca var mıdır? Maliyeti biraz olsun düşürmek benim için önemli de.

İşlemcini i5 9600k'ya yükseltsen daha iyi olur

Oyunu ssd ye kurun. Bendede o sorun vardı hdd den ssd ye alınca geçti
Aynı oyunda aynı çözümü denedim ancak sonuç alamadım.
İşlemcini i5 9600k'ya yükseltsen daha iyi olur
Maalesef o kadar bütçem yok.
Hocam tekrardan merhaba bu sistemi paramı iade ettiklerinde toplayacaktım ancak ADD satıştan kalkmış. Su sistemin fiyatını biraz olsun revize edebilir miyiz tekrar SSD koyarak?

Son düzenleme:
Dostum merhaba, R5 2600 işlemcini iade edip İntel e geçecektin yanlış hatırlamıyorsam. Yaşadığın Sorunu ne yaptın halledebildin mi?

Dostum merhaba, R5 2600 işlemcini iade edip İntel e geçecektin yanlış hatırlamıyorsam. Yaşadığın Sorunu ne yaptın halledebildin mi?
I5 9400F ve Gigabyte GTX 1660 TI Windforce ile bir sistem topladım. BDO'da aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Diğer oyunlarda da açıkçası anlamadım yaşayıp yaşamadığımı. Gerçekten anlamıyorum artık inceden inceye aklımı kaybedeceğim her kombinasyonu denedim yine aynı. Çözemezsem bunu da iade edip Ps4 Pro alıp yoluma devam edeceğim bıktım çünkü.

Bütün mesajları okudum, çözüme dair hiç bir şey anlamadım. İki sıfır sistem aynı sorun vallahi çok yazık çok üzüldüm allah sabır versin.

Bütün mesajları okudum, çözüme dair hiç bir şey anlamadım. İki sıfır sistem aynı sorun vallahi çok yazık çok üzüldüm allah sabır versin.
Vallahi ben de anlamadım, ne yapsam olmuyor, ne yapsam olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…