Ryzen 5 2600 ve GTX 1660Ti GPU-CPU Kullanımı ve Anlık FPS Düşüşü

Ben teşekkür ederim, sorunu yaşayıp o berbat şeyi deneyimlediğim için eğer birilerine yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.
Ya hocam sen ne diyorsun ben neler çektim Ryzen'den, inanırmısınız masaüstün de bilene kasıyor,takılıyor. oyunlar da desen zaten ekran kartı kullanımı sürekli değişken için de hiç %99 görmedim. Çoğu insan sıcaklıktan diyor, tamam sıcaklıktan da olabilir ama afterburner ile kontrol ettiğim zaman işlemci max 60,62 civarı. Ekran kartı desen 73 üstüne hiç görmedim şimdiye kadar, Bios güncelledim olmadı, Chipset güncelledim yine değişen bir şey olmadı, ekran kartını sürücüsünü de güncelledim yine bir şey değişmedi, artık ne yapacağımı şaşırdım, sonuçta biz bu ürünlere para ödüyoruz karşılığını almazsak ne anlamı var ozaman. Hocam şu bir gerçek ucuz etin yahnisi yenmez ben bunu anladım. İnşallah sorununuz çözülür de ben de en kısa zaman da gidip intel alacağım.

Hocam iyi güzel demişsiniz hazır sistem almayacaksın diye ama adamlar beleşe de vermiyor ki. Sürümden kazanmak için fiyatı uygun tutuyorlar. Fiyatların ucuz olmasında bugüne kadar yüksek kârlarla satılan ürünlerin artık satışların düşüp daha az karla satılmaya başlanması olarak değerlendiriyorum.
Sistem toplama ve montaj bilgisi olmayan arkadaşlar ne yapsın kolay kolay bişey olmaz ama montajda yapılabilecek bir hatada maddi hasar oluşabilir, tedirgin edici bir durum. Sonuç olarak da insanlar hazır sistemlere yöneliyor. Montaj derdi olmadığı için. Sizin alınmaz demenizdeki sebep nedir
Şöyle bakmak lazım, çok fazla detaya girmedim elbette hazır ortalama ve güzel ürünler var fakat genel olarak şu önplanda. Güzel bir marka ekran kartı, intel ve amd dışında zaten işlemci yok onuda koyup. Diğer tüm parçaları en ucuz hangisi ise o şekilde donatıyorlar, kötü bir anakart, kötü bir ssd, kötü bir hdd, veya hiç ssd koymadan yalnızca hdd, idarelik bir kasa, idarelik bir psu.

Pek çok firma şunu yapıyor 2-3-4 parça ürünü kendi firmalarından alırsanız ücretsiz montaj veyahut 25-30₺ ücretle montaj hizmeti sunuyorlar. Bu şekilde halledebilir.

Şöyle bakmak lazım, çok fazla detaya girmedim elbette hazır ortalama ve güzel ürünler var fakat genel olarak şu önplanda. Güzel bir marka ekran kartı, intel ve amd dışında zaten işlemci yok onuda koyup. Diğer tüm parçaları en ucuz hangisi ise o şekilde donatıyorlar, kötü bir anakart, kötü bir ssd, kötü bir hdd, veya hiç ssd koymadan yalnızca hdd, idarelik bir kasa, idarelik bir psu.

Pek çok firma şunu yapıyor 2-3-4 parça ürünü kendi firmalarından alırsanız ücretsiz montaj veyahut 25-30₺ ücretle montaj hizmeti sunuyorlar. Bu şekilde halledebilir.
Opsiyonlardan arttirilabiliyor istediğiniz markaya. Gerçi teknobiyotikte seçenek daha az ama.

Alacağın sistemi almadan önce bir belirt bi tartışalım
Şu an şöyle düşünüyorum;
INTEL I5 9400F
Asrock Z370 PRO 4
Crucial DDR4 3000 MHZ BALLISTIX 8X2 16
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM HDD
XPG SX6000 PRO 256 GB SSD
Dark N10 Pro Kasa
Aerocool 600 W 80+ Bronze KCAS PLUS PSU.

Burası toplam 5862 TL yapıyor, yalnız benim bütçemi biraz aşıyor.Parayı kupon kodu olarak verebileceklerini söyledikleri için teknobiyotikten toplayacağım tekrar.

Şu an şöyle düşünüyorum;
INTEL I5 9400F
Asrock Z370 PRO 4
Crucial DDR4 3000 MHZ BALLISTIX 8X2 16
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM HDD
XPG SX6000 PRO 256 GB SSD
Dark N10 Pro Kasa
Aerocool 600 W 80+ Bronze KCAS PLUS PSU.

Burası toplam 5862 TL yapıyor, yalnız benim bütçemi biraz aşıyor.Parayı kupon kodu olarak verebileceklerini söyledikleri için teknobiyotikten toplayacağım tekrar.

Genel itibari ile daha güzel bir sistem anakartı yükseltme ihtimalın varsa daha güzel olabilir

Ya hocam sen ne diyorsun ben neler çektim Ryzen'den, inanırmısınız masaüstün de bilene kasıyor,takılıyor. oyunlar da desen zaten ekran kartı kullanımı sürekli değişken için de hiç %99 görmedim. Çoğu insan sıcaklıktan diyor, tamam sıcaklıktan da olabilir ama afterburner ile kontrol ettiğim zaman işlemci max 60,62 civarı. Ekran kartı desen 73 üstüne hiç görmedim şimdiye kadar, Bios güncelledim olmadı, Chipset güncelledim yine değişen bir şey olmadı, ekran kartını sürücüsünü de güncelledim yine bir şey değişmedi, artık ne yapacağımı şaşırdım, sonuçta biz bu ürünlere para ödüyoruz karşılığını almazsak ne anlamı var ozaman. Hocam şu bir gerçek ucuz etin yahnisi yenmez ben bunu anladım. İnşallah sorununuz çözülür de ben de en kısa zaman da gidip intel alacağım.
Anakatından kaynaklı sorunu işlemciden bilmek...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı