Ryzen 5 2600 ve MSI B350M Sistemin Açılmaması

• Konuyu başlatan MTT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.975
Sadece anakart aldım.

İnternette bi çok kişide ücret alınmadığını duydum fakat ilk siz söyleyince şaşırdım.Ücreti nedir biliyor musunuz ?Ayrıca işlemciyi Vatan'dan almak şart mı ücretsiz yaptırmak için ?
Vatan'dan işlemci veya anakart fark etmiyor aldıysan yapıyorlar bios güncellemesini.
Parçaları Vatan'dan almadıysan ücretsiz yapmazlar.
Sen anakart almışsın götür yaparlar.

Mağazayı arayıp sormakta fayda var mı hocam ?
Şubeyi arayıp sorunu anlatabilirsiniz sizden anakart aldım ancak aldığım işlemciye ile çalışmadığını bu anakartın Bios güncellemesi gerektiğini belirtin. Onlar muhtemelen getirin yapalım diyeceklerdir. Sizde şubeye gidip oradaki teknik destek' e olayı anlatın anakartı sizden aldığını belirtin yardımcı olacaklardır.

Şubeyi arayıp sorunu anlatabilirsiniz sizden anakart aldım ancak aldığım işlemciye ile çalışmadığını bu anakartın Bios güncellemesi gerektiğini belirtin. Onlar muhtemelen getirin yapalım diyeceklerdir. Sizde şubeye gidip oradaki teknik destek' e olayı anlatın anakartı sizden aldığını belirtin yardımcı olacaklardır.
Tamamdır hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı