Ryzen 5 2600 ve MSI X470 Sisteme Kasa ve PSU Önerisi

Monsterkil

Hectopat
İkisi için toplam bütçem 850 lira civarı.
Sistem;
  • Ryzen 5 2600
  • MSI X470 Gaming Plus

Kafamda High Power 750 watt 80+Plus PSU ile Dark N10 kasa var fakat önerileri açığım çünkü PSU bilgim fazlasıyla az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bileşen kullanılan ürünler değil. VS serisinde ses sorunu genel olarak yok. VS serisinden birçok ürün kullandım ve sorunsuzdu. Revizyon ile sorunlar aşılıyor.

Kaliteli bileşen kullanılan ürünler değil. VS serisinde ses sorunu genel olarak yok. VS serisinden birçok ürün kullandım ve sorunsuzdu. Revizyon ile sorunlar aşılıyor.

Hocam peki dark N10 ve kaliteli bir PSU ayrı ayrı alınamaz mı bu bütçeyle ve de bu anakartlarda 8+4 pin meselesi varmış uyumlu olup olmaması konusunda bilgilendirir misiniz?

Dark N10 Advanced kasasini kullaniyorum. Hava akışı gayet güzel yalniz parçalari biraz kalitesiz. Maşaların birisi elimde kaldı geçenlerde[emoji51] PSU olarak ise FSP Hydro 600w kullaniyorum. Gayet memnunum. Hiç ses seda yok gayet sessiz çalisiyor.

Bu kasaya bakabilirsin psu olarakta Fsp veya T.T öneririm.
Screenshot_20180912-161418.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı