Malzeme kalitesi. Bütçeniz dar olsaydı alın derdim. Üstteki arkadaş ne yazmış bir bakın. Bu fiyata bildiğim en kaliteli model P300.
Bende başta Phanteks ve Next kasalara bakmıştım fakat malum dolar vesaire durumu kafamı kurcalayan bir diğer konu x470 ve PSU pin meselesi bunu da açıklayabilirseniz sevinirim.Malzeme kalitesi. Bütçeniz dar olsaydı alın derdim. Üstteki arkadaş ne yazmış bir bakın. Bu fiyata bildiğim en kaliteli model P300.
Kullanacağın Ekran kartınıda belirtirsen 500 beya 600w almanda daha iyi öneriler gelebilir
Ryzen 5 2600 modeli için X470 çipsetli bir Anakart fazla. Anakarttan kısıp diğer parçalara yatırım yapabilirsiniz.İkisi için toplam bütçem 850 lira civarı.
Sistem;
- Ryzen 5 2600
- MSI X470 Gaming Plus
Kafamda High Power 750 watt 80+Plus PSU ile Dark N10 kasa var fakat önerileri açığım çünkü PSU bilgim fazlasıyla az.
Yorumlarınız için teşekkürler fakat sistemi topladım zaten.Ryzen 5 2600 modeli için X470 çipsetli bir Anakart fazla. Anakarttan kısıp diğer parçalara yatırım yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.