TheNightFuRy
Kilopat
- Katılım
- 22 Eylül 2019
- Mesajlar
- 417
- Çözümler
- 2
Evet maksimumda.'' Ekran kartının %50'yi geçmemesi iyi bir şey. %100 kullansın daha fazla FPS versin diyorsan yanlış düşünce '' demek aslında yanlış bir düşünce. Flash playerde Mario oynamıyorsun GTA 5 diyor adam. 2060 o oyunda % 50 güçle çalışacak kadar güçlü bir kart değil, bir sorun var burda. Nvidia ayarlarından masa üstünden birşeyleri değiştirmen sürücü kontrolü yapman gerekiyor gibi? Oyun ayarların maximumda mı?
Teşekkürler.. Zaten kartta sıkıntı olsa csgo'da 400 fps alabileceğimi sanmıyorum.Yanlız burda GTA'yı çok büyütenler olmuş. O kart çok rahat taşıyor o oyunu. Baktığınız zaman testlerde de keza daima GPU %100 de çalışmıyor. Bence bir sorun yok.
1080p Full HD 60hz. 144'e bu ay sonu gibi geçmeyi düşünüyorum. Konudan bağımsız gerçi.Senin donanım bilgin 0 değil -90324879 IQ.
Ekran kartı kullanımını arttırmak için ya grafik, çözünürlük arttırılması lazım ya da işlemci yükseltilmesi lazım. Monitörün 768p filan herhalde GTA'da %50 kullanım ilginç geldi.