Z zZzZzZz Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 44 13 Şubat 2020 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
SandyBridge Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 524 Çözümler 9 Yer NVIDIA® Jetson™ AGX Xavier Developer 13 Şubat 2020 #2 Şuan tam olarak ne istiyorsun?
Nomoreslow Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 294 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 13 Şubat 2020 #3 PSU Değiştirmelisin, sistemimin sadece kasa ve PSU su farklı, geri kalan tüm donanımlarına sahibim, gayet iyi bir sistem.
PSU Değiştirmelisin, sistemimin sadece kasa ve PSU su farklı, geri kalan tüm donanımlarına sahibim, gayet iyi bir sistem.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 13 Şubat 2020 #4 zZzZzZz dedi: Eki Görüntüle 500416 Genişletmek için tıkla... SSD kesinlikle şart. RAM'larınızı 3200mHz almanız çok yararlı olacaktır.
zZzZzZz dedi: Eki Görüntüle 500416 Genişletmek için tıkla... SSD kesinlikle şart. RAM'larınızı 3200mHz almanız çok yararlı olacaktır.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Şubat 2020 #5 PSU neden değişiyor acaba? Sanki ne olduğu belirsiz dandik bir ürün. PSU gayet iyi.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 13 Şubat 2020 #6 Nomoreslow dedi: PSU Değiştirmelisin, sistemimin sadece kasa ve PSU su farklı, geri kalan tüm donanımlarına sahibim, gayet iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... O güç kaynağında sorun mu var?
Nomoreslow dedi: PSU Değiştirmelisin, sistemimin sadece kasa ve PSU su farklı, geri kalan tüm donanımlarına sahibim, gayet iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... O güç kaynağında sorun mu var?
Nomoreslow Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 294 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 13 Şubat 2020 #7 helvaci dedi: O güç kaynağında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım
helvaci dedi: O güç kaynağında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 13 Şubat 2020 #8 Caner Uncu dedi: PSU neden değişiyor acaba? Sanki ne olduğu belirsiz dandik bir ürün. PSU gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. PSU'da da kasada da bir sorun yok. Mesh panele sahip kasa daha faydalı olur.
Caner Uncu dedi: PSU neden değişiyor acaba? Sanki ne olduğu belirsiz dandik bir ürün. PSU gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. PSU'da da kasada da bir sorun yok. Mesh panele sahip kasa daha faydalı olur.
Z zZzZzZz Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 44 13 Şubat 2020 #9 Nomoreslow dedi: CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım Genişletmek için tıkla... cw ne bilmiyorum OC yapmaya korkuyorum bişe olursa diye
Nomoreslow dedi: CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım Genişletmek için tıkla... cw ne bilmiyorum OC yapmaya korkuyorum bişe olursa diye
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 13 Şubat 2020 #10 Nomoreslow dedi: CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım Genişletmek için tıkla... Bence size gelen üründe sorun varmış. Kolay kolay kronik hatalar olmaz çünkü PSU'larda.
Nomoreslow dedi: CW Yaşadım, birde OC ayarlarında aynı şekilde güç yetersizliği yaşadım Genişletmek için tıkla... Bence size gelen üründe sorun varmış. Kolay kolay kronik hatalar olmaz çünkü PSU'larda.