Ryzen 5 2600 ve RX 460 Sistem Toplama

Reksiv

Decapat
Merhabalar, yeni bir sistem topladım kendimce ama uyumlu mu değil mi yardımcı olabilir misiniz?
  • Ryzen 5 2600
  • Asus TUF B450 Plus Gaming
  • Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) CMK16GX4M2B3200C16R RAM (Kafamı asıl karıştıran parça bu, sıkıntı çıkarır mı diye.)
  • AMD OEM RX460 2 GB
  • 120 GB James Donkey SSD
  • 500watt PSU high power 80 plus
Ve bu PSU yeterli olur mu, şimdiden teşekkürler. Biraz acil durum çünkü siparişleri verdim duruma göre iptal edicem.

Çözüm
Maximum bütçe belirtin ekran kartı düşük kalmış. Bütçe bilinirse farklı firmalardan tek tek donanım almak sizin için sorun olmayacaksa daha iyi bir sistem mutlaka çıkacaktır.
Hocam cevap için teşekkürler ama ben uyumlu mu sorun çıkarır mı ve psu yeterli mi diye sormuştum yani bu ram bu anakart ve ram ile 3200mhz çalışır mı

3200 için bir şey diyemem, o değerin bazen ayarlanamadığını okumuştum konuları takip etmedim, en kötü senaryo ile 3000 olarak çalışır. Farklı görüş almakta fayda var, fakat dediğim gibi sistem elden geçilip iyileştirme yapılabilirmiş. Bellekte 3000 değilde 3200 olsun diye uğraşılacağına ekran kartında iyileştirme yapılması şartmış. Uyumsuz birşey görünmüyor.

3200 için bir şey diyemem, o değerin bazen ayarlanamadığını okumuştum konuları takip etmedim, en kötü senaryo ile 3000 olarak çalışır. Farklı görüş almakta fayda var, fakat dediğim gibi sistem elden geçilip iyileştirme yapılabilirmiş. Bellekte 3000 değilde 3200 olsun diye uğraşılacağına ekran kartında iyileştirme yapılması şartmış. Uyumsuz birşey görünmüyor.
Ekran kartı olarak o işimi görücek metin2 için toplandı çünkü sistem uyumsuzluk yoksa sorun yok teşekkürler

Hocam bir sorun çıktı mı? Ekran kartını kısa bir süre rx 460 olarak düşünüyorum. İleride rtx 2060 almak istiyorum. Sizin sisteminize benzer bir yapı oluşturmak istiyorum.

Hocam bir sorun çıktı mı? Ekran kartını kısa bir süre rx 460 olarak düşünüyorum. İleride rtx 2060 almak istiyorum. Sizin sisteminize benzer bir yapı oluşturmak istiyorum.
Hocam ben rx460 düşünürken bir anda asus rog strix rx580 oc aldım. Planlananı yapamadık yani yine 😂.

Diğer bileşenler aynı bir sorun yok ama rx460 için maalesef yorum yapamıyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı