Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem oyunda restart atıyor

uksenel

Hectopat
Sistemim;
  • R5 2600
  • MSI RX 570
  • 8 GB 3000 MHz RAM
  • MSI B450M PRO Plus
  • Rampage 600W 80+ PSU
Sistemi toplayalı bir hafta civarı oldu. Bugün Apex Legends'de karakter seçerken bilgisayar kendini resetledi. Tekrar denedim yine resetledi. Oyunu baştan kurdum, bilgisayarın kablolarıyla oynadım biraz, düzeldi. Sorunsuz oynadım daha sonra hiçbir şey yokken internette gezinirken monitör gitti, bir anda mor pikseller belirdi ekranda, bilgisayarı resetlemek zorunda kaldım. PUBG'de 4-5 oyunda bir iki tane PUBG process has crashed hatası aldım. Sizce bu sorunlar neyden kaynaklanıyor? PSU'nun dandikliği olarak düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim;
  • R5 2600
  • MSI RX 570
  • 8 GB 3000 MHz RAM
  • MSI B450M PRO Plus
  • Rampage 600W 80+ PSU
Sistemi toplayalı bir hafta civarı oldu. Bugün Apex Legends'de karakter seçerken bilgisayar kendini resetledi. Tekrar denedim yine resetledi. Oyunu baştan kurdum, bilgisayarın kablolarıyla oynadım biraz, düzeldi. Sorunsuz oynadım daha sonra hiçbir şey yokken internette gezinirken monitör gitti, bir anda mor pikseller belirdi ekranda, bilgisayarı resetlemek zorunda kaldım. PUBG'de 4-5 oyunda bir iki tane PUBG process has crashed hatası aldım. Sizce bu sorunlar neyden kaynaklanıyor? PSU'nun dandikliği olarak düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.
Driver güncel mi?

Driver güncel
Sistemi mediamarktten topladım.Götürsem bana sorunun ne olduğunu söyleyebilirler mi?

Son düzenleme:
Sistemin kendini resetlemesi PSU kaynaklı olabilir. Farklı bir PSU'da deneme şansınız varsa deneyebilirsiniz veya topladığınız yere götürerek sorunu anlatın ve ilk olarak farklı bir PSU'da denemelerini rica edin. Muhtemelen yapacaklardır.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, anakart arızası çıktı. MediaMarkt sağolsun hiç garantiyle uğraşmadan ürünü 0'ıyla değiştirip taktılar. Ayrıca ekran kartını GTX 1660Ti olarak güncelledim güzel bir indirimle, gerek fps gerekse ısınmada ''oh be'' dedim. Teşekkürler cevaplarınız için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı