labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 18 Eylül 2019 #1 Merhaba arkadaşlar 27 Eylül'de FIFA 20 çıkacak ben de almayı düşünüyorum. Sizce kasmadan donmadan rahatça oynayabilir miyim? Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 2600 3.40GHz RAM: 16 GB Ekran Kartı: Radeon RX 570 Anakart: Prime B450M-K Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2019
Merhaba arkadaşlar 27 Eylül'de FIFA 20 çıkacak ben de almayı düşünüyorum. Sizce kasmadan donmadan rahatça oynayabilir miyim? Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 2600 3.40GHz RAM: 16 GB Ekran Kartı: Radeon RX 570 Anakart: Prime B450M-K Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 18 Eylül 2019 #11 labrador dedi: Peki kardeşim lisanslar çok pahalı uygun olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 gün önce konusunu da açmıştım herkes güvenilir diyince aldım ve sorunsuz kullanıyorum. ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key, yazılım kategorisinde ücretsiz kargo ve 19 TL indirimli fiyatla. m.epttavm.com Artı 0 Eksi
labrador dedi: Peki kardeşim lisanslar çok pahalı uygun olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 gün önce konusunu da açmıştım herkes güvenilir diyince aldım ve sorunsuz kullanıyorum. ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key, yazılım kategorisinde ücretsiz kargo ve 19 TL indirimli fiyatla. m.epttavm.com
KS KS labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 18 Eylül 2019 #12 Sercan1096 dedi: Hayır, normal değil. MSI Afterburner ile oyun içi sistem kullanım değerlerini paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi kardeşim hemen yapıyorum. Artı 0 Eksi
Sercan1096 dedi: Hayır, normal değil. MSI Afterburner ile oyun içi sistem kullanım değerlerini paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi kardeşim hemen yapıyorum.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2019 #13 labrador dedi: Peki kardeşim lisanslar çok pahalı uygun olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten OEM key satın alabilirsiniz hatta buyrun linki:ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key Artı 0 Eksi
labrador dedi: Peki kardeşim lisanslar çok pahalı uygun olarak nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten OEM key satın alabilirsiniz hatta buyrun linki:ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key
KS KS labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 18 Eylül 2019 #14 Herkese çok teşekkür ederim kardeşlerim yarın her şeyi güncelleyip MSI Afterburner testini yapıp size yazacam(yeni kodu da açabilirim) tekrardan çok teşekkür ederim iyi geceler. Artı 0 Eksi
Herkese çok teşekkür ederim kardeşlerim yarın her şeyi güncelleyip MSI Afterburner testini yapıp size yazacam(yeni kodu da açabilirim) tekrardan çok teşekkür ederim iyi geceler.