Ryzen 5 2600 ve RX 570 sorunu

keremg144

Centipat
Yaklaşık 6 ay önce topladığım sistemde 2 gündür yaşadım anlık FPS kaybı sıkıntı yaşıyorum.
Bilgisayar ve parçalarından çok fazla anlamamakla beraber sorunun kaynağını ve ne yapacağımıda bilmiyorum.
Sistem bilgilerimin hepsini yazabilirim bir anlamı varsa, biraz araştırdıktan sonra darboğaz olduğunu düşünmeye başlamıştım ki geçtiğimiz 6 ayda böyle bir sıkıntı yaşamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 6 ay önce topladığım sistemde 2 gündür yaşadım anlık FPS kaybı sıkıntı yaşıyorum.
Bilgisayar ve parçalarından çok fazla anlamamakla beraber sorunun kaynağını ve ne yapacağımıda bilmiyorum.
Sistem bilgilerimin hepsini yazabilirim bir anlamı varsa, biraz araştırdıktan sonra darboğaz olduğunu düşünmeye başlamıştım ki geçtiğimiz 6 ayda böyle bir sıkıntı yaşamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
Tüm sistem bilgilerini yazın. İşlemcin gayet güçlü. Darboğaz yapmaz.

Aldığım günden bu yana bir problem yaşamadım ama şimdi mi sorun olmaya başladı ?
Evet anlamı var. Ayrıca FPS'nin düştüğü anları bunu uygulayarak kaydedip YouTube'a yüklerseniz düşüş sırasında tam olarak ne olup bittiğini öğrenebiliriz.
Dediğimi yaparsanız hangi bileşenden olduğunu anlarız. Siz daha fazla bilgi sunmadan sadece tahmin yürütebiliriz, paranızı tahminlerimize yatırmaktansa sorunu iyi tespit edip kesin çözmek istersiniz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı