Ryzen 5 2600 ve RX 580 8GB'lı sistem tavsiyesi

LikeJaggeR

Hectopat
Merhabalar, Black Friday'de satın almak için sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdilik bütçem 5300 TL. Amacım kafamda alacağım parçaları oluşturmak. Black Friday'de de en ucuz haliyle satın almak. Sistemin içinde olmasını istediğim kesin parçalar:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: RX 580 8GB
Monitör: Samsung LC24F390FHMXUF
Bu 3 parçanın değişmesini istemiyorum. Sistemi daha çok online oyunlar için kullanacağım.
NOT: Elimde zaten halihazırda 1TB HDD mevcut. Listeye HDD eklenmesine gerek yok.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şurda kaldı çok az zaman. En azından kafamda sistemin parçaları oluşsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Geriye kalan 224,59 TL ye oyun veya yemek ısmarlarsın kendine.
A320M i seçme nedenim uygun olması, işlemci iyi olduğundan hız aşırtma ihiyacı olmaz hem de BIOS update ile 2. Nesil işlemciler ile uygun oluyor.

Buyur b450 serisi anakart 76,58 TL ye yemek yersin.

Yemek tavsiyesi de verin hocam. Yemek yememi benden çok düşünüyosunuz belli ki Sistem tavsiyesi için de teşekkürler
Yemek olarak önden çorba, sonra kuru fasülye ve pilav yanına İskender Kebap, tatlı olarak Kemal Paşa Tatlısı yazarken ağzım sulandı.

black friday de kesin olarak bu parçalarda indirim olur mu ben de benzer bir sistem toplamaya çalışıyorum
Kimse kesin bir şey söyliyemez. Ama indirim olanı alırız olmayanları da normal alırız artık

Sistem hakkında başka önerileri olan var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…