Ryzen 5 2600 ve RX 580 8GB'lı sistem tavsiyesi

LikeJaggeR

Hectopat
Merhabalar, Black Friday'de satın almak için sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdilik bütçem 5300 TL. Amacım kafamda alacağım parçaları oluşturmak. Black Friday'de de en ucuz haliyle satın almak. Sistemin içinde olmasını istediğim kesin parçalar:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: RX 580 8GB
Monitör: Samsung LC24F390FHMXUF
Bu 3 parçanın değişmesini istemiyorum. Sistemi daha çok online oyunlar için kullanacağım.
NOT: Elimde zaten halihazırda 1TB HDD mevcut. Listeye HDD eklenmesine gerek yok.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şurda kaldı çok az zaman. En azından kafamda sistemin parçaları oluşsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geriye kalan 224,59 TL ye oyun veya yemek ısmarlarsın kendine.
A320M i seçme nedenim uygun olması, işlemci iyi olduğundan hız aşırtma ihiyacı olmaz hem de BIOS update ile 2. Nesil işlemciler ile uygun oluyor.
1542193273572.png

Yemek tavsiyesi de verin hocam. Yemek yememi benden çok düşünüyosunuz belli ki🙂 Sistem tavsiyesi için de teşekkürler🙂
Yemek olarak önden çorba, sonra kuru fasülye ve pilav yanına İskender Kebap, tatlı olarak Kemal Paşa Tatlısı yazarken ağzım sulandı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı