Ryzen 5 2600 ve RX 580 için 500W PSU yeterli mi?

Hangi 500W'lik Aerocool PSU? VX serisi mi?

Yeter ama daha kaliteli PSU'lara bakmanızı öneririm. Ayrıca PC'yi almadıysanız da almayın. Alınmaz. Kasa yok, SSD yok, RX 580 artık eskidi.

Kasa SSD falan var da yazmaya gerek duymadım. Ben de RX 5500 XT almayı düşünüyorum bu sefer de bütçemi 200 lira aşıyor. Bu yüzden biraz zorlamak gerekiyor bütçeyi.

Hangi 500W'lik Aerocool PSU? VX serisi mi?

Yeter ama daha kaliteli PSU'lara bakmanızı öneririm. Ayrıca PC'yi almadıysanız da almayın. Alınmaz. Kasa yok, SSD yok, RX 580 artık eskidi.

PSU Aerocool 500W 80+ aktif PFC RGB LED güç kaynağı ae-cylnp500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden gerek duymadınız yazmaya? Bir PC'de şu önemsiz, salla diyebileceğin bir bileşen yok. Hepsini yazın, hepsi de önemli. Dandik bir SSD alırsan olan verilerine olur. Kötü bir kasa alırsan sistemim neden ısınıyor diye gelip konu açarsın.

Sistem için toplam bütçeni belirtir misin? RX 580'i artık önermiyorum, 1650 Super veya RX 5500 XT almanız daha mantıklı. Sadece FPS'ye bakarak ekran kartı tercih edilmemeli.

R5 2600'e de 1200-1300 TL vermeyi hiç mantıklı bulmuyorum.

Neden gerek duymadınız yazmaya? Bir PC'de şu önemsiz, salla diyebileceğin bir bileşen yok. Hepsini yazın, hepsi de önemli. Dandik bir SSD alırsan olan verilerine olur? Kötü bir kasa alırsan sistemim neden ısınıyor diye gelip konu açarsın.

Sistem için toplam bütçeni belirtir misin? RX 580'i artık önermiyorum, 1650 Super veya RX 5500 XT almanız daha mantıklı. Sadece FPS'ye bakarak ekran kartı tercih edilmemeli.

R5 2600'e de 1200-1300 TL vermeyi hiç mantıklı bulmuyorum.
Bu sistem oldu mu? (Bütçe 6k--monitörlü olacak.)
Screenshot_20200905-121104.jpg
Screenshot_20200905-121055.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı