H Hamza yıldırım Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2019
Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 30 Ağustos 2019 #2 Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir.
Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir.
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 30 Ağustos 2019 #3 55superx dedi: Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Fiyat gayet uygun bence. Tabi geçenlerde 3200 TL'ydi ama artmış. Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız o dediğiniz oyunları.
55superx dedi: Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Fiyat gayet uygun bence. Tabi geçenlerde 3200 TL'ydi ama artmış. Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsınız o dediğiniz oyunları.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 30 Ağustos 2019 #4 Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Fiyat gayet uygun bence. Tabi geçenlerde 3200 TL'ydi ama artmış. Genişletmek için tıkla... Bu sistem ilk çıktığında 3000 TL fiyatı vardi ve kasası da daha iyiydi. Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Çok rahat oynarsınız o dediğiniz oyunları. Genişletmek için tıkla... O konuda şüphe yok zaten ultra ayarlarda 70 FPS civarı verir
Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Fiyat gayet uygun bence. Tabi geçenlerde 3200 TL'ydi ama artmış. Genişletmek için tıkla... Bu sistem ilk çıktığında 3000 TL fiyatı vardi ve kasası da daha iyiydi. Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Çok rahat oynarsınız o dediğiniz oyunları. Genişletmek için tıkla... O konuda şüphe yok zaten ultra ayarlarda 70 FPS civarı verir
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 30 Ağustos 2019 #5 Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 ben bu sistemi alcağım aynı paraya daha yüksek sadece ssd noktasında düşük ama ekran kartı bir üst modeli. Fps ler için ayrıca link: UserBenchmark: AMD RX 580 vs 590 Aşağıya inince sayfada oyunlara göre Fps değerleri ve karşılaştırması var.
Hamza yıldırım dedi: Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım? Teknobiyotik v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 ben bu sistemi alcağım aynı paraya daha yüksek sadece ssd noktasında düşük ama ekran kartı bir üst modeli. Fps ler için ayrıca link: UserBenchmark: AMD RX 580 vs 590 Aşağıya inince sayfada oyunlara göre Fps değerleri ve karşılaştırması var.
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 30 Ağustos 2019 #6 PhemiusTR dedi: Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 ben bu sistemi alcağım aynı paraya daha yüksek sadece ssd noktasında düşük ama ekran kartı bir üst modeli. Fps ler için ayrıca link: UserBenchmark: AMD RX 580 vs 590 Aşağıya inince sayfada oyunlara göre Fps değerleri ve karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Kasanın markası GameBooster. Bilindik bir marka mı? Hiç duymadım.
PhemiusTR dedi: Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 ben bu sistemi alcağım aynı paraya daha yüksek sadece ssd noktasında düşük ama ekran kartı bir üst modeli. Fps ler için ayrıca link: UserBenchmark: AMD RX 580 vs 590 Aşağıya inince sayfada oyunlara göre Fps değerleri ve karşılaştırması var. Genişletmek için tıkla... Kasanın markası GameBooster. Bilindik bir marka mı? Hiç duymadım.
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 30 Ağustos 2019 #7 aklına şuan hangi oyunlar geliyorsa işte onları oyunun vereceği en yüksek ayarlarda 50-70 arası oynatabilir assassins creed oddysey,origins dışında orda 30 değerlere kadar düşersin bir iki tık kısman gerekir ayarları o oyunda.
aklına şuan hangi oyunlar geliyorsa işte onları oyunun vereceği en yüksek ayarlarda 50-70 arası oynatabilir assassins creed oddysey,origins dışında orda 30 değerlere kadar düşersin bir iki tık kısman gerekir ayarları o oyunda.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 30 Ağustos 2019 #8 Dostum google'ye sistem parçalarını yazıp sistemin ile denk olan bir video var mı yok mu diye bakmak zor olmamalı bence Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostum google'ye sistem parçalarını yazıp sistemin ile denk olan bir video var mı yok mu diye bakmak zor olmamalı bence Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et