Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistem Oyunlarda Kaç FPS Verir?

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım?
Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir.

Bir sorun ya da kasma yaşamazsın ama o bilgisayarın fiyatı biraz yüksek. O fiyata RX 590 olan bir hazır sistem de alınabilir.

Fiyat gayet uygun bence. Tabi geçenlerde 3200 TL'ydi ama artmış. :D
Arkadaşlar selam, linkteki bilgisayarı aldım oynayacağım oyun CS:GO, PUBG. Sizce kaç FPS alırım? Bir sorun veya kasma yaşar mıyım?

Çok rahat oynarsınız o dediğiniz oyunları.

Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 ben bu sistemi alcağım aynı paraya daha yüksek sadece ssd noktasında düşük ama ekran kartı bir üst modeli. Fps ler için ayrıca link: UserBenchmark: AMD RX 580 vs 590
Aşağıya inince sayfada oyunlara göre Fps değerleri ve karşılaştırması var.

aklına şuan hangi oyunlar geliyorsa işte onları oyunun vereceği en yüksek ayarlarda 50-70 arası oynatabilir assassins creed oddysey,origins dışında orda 30 değerlere kadar düşersin bir iki tık kısman gerekir ayarları o oyunda.

Dostum google'ye sistem parçalarını yazıp sistemin ile denk olan bir video var mı yok mu diye bakmak zor olmamalı bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı