Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

Black Friday'den pek ümidim yok açıkçası şu an fiyat olarak çok uygunları aldım onun dışında acelem olmadığı için Black Friday'de beklenebilir tabi ki

Black Friday'den pek ümidim yok açıkçası şu an fiyat olarak çok uygunları aldım onun dışında acelem olmadığı için Black Friday'de beklenebilir tabi ki
Türkiye açısından ne kadar avantajlı ben de bilemiyorum fakat yurtdışından alışveriş yapabilirseniz Amazon'da işinize yarayacak indirimler olacak.

Seçtiğiniz kasa gayet güzel hava akışı iyi bir kasa ancak bunun fiyatı artmış o da güç kaynağından dolayı normalde 500 lirayı geçmiyordu. Ayrı ayrı alırsanız ucuza gelir.
Aerocool LS-5200 Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230)
Onun dışında monitör güzel kullanıyorum ben indirimleri bekleyin şu an Amazon satmadığından fiyatı az tuzlu Amazon satınca 1070 lira gibi fiyatta satıyor.

Seçtiğiniz kasa gayet güzel hava akışı iyi bir kasa ancak bunun fiyatı artmış o da güç kaynağından dolayı normalde 500 lirayı geçmiyordu. Ayrı ayrı alırsanız ucuza gelir.
Aerocool LS-5200 Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
SilverStone Strider Essential 600W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST60F-ES230)
Onun dışında monitör güzel kullanıyorum ben indirimleri bekleyin şu an Amazon satmadığından fiyatı az tuzlu Amazon satınca 1070 lira gibi fiyatta satıyor.
Kasa 441 TL gibi bir fiyatla satılıyordu keşke alsaydım :( belki yakın bir zamanda indirime girer o zaman alırım. Dediğiniz gibi monitörü de 1070 tl gibi bir fiyattan alırsam çok uyguna gelecek sistemim.
Türkiye açısından ne kadar avantajlı ben de bilemiyorum fakat yurtdışından alışveriş yapabilirseniz Amazon'da işinize yarayacak indirimler olacak.
Kesinlikle. Dolar'ın durumuna bağlı tabi birçok şey vergilendirmeyi de göz önünde bulundurarak bir karar vereceğim inşallah

Kasa 441 TL gibi bir fiyatla satılıyordu keşke alsaydım :( belki yakın bir zamanda indirime girer o zaman alırım. Dediğiniz gibi monitörü de 1070 tl gibi bir fiyattan alırsam çok uyguna gelecek sistemim.

Kesinlikle. Dolar'ın durumuna bağlı tabi birçok şey vergilendirmeyi de göz önünde bulundurarak bir karar vereceğim inşallah
Evet bilemiyorsun maalesef olur böyle şeyler, üzülecek bir şey yok henüz.
Amazon.tr veya Hepsiburada' da bana kalırsa güzel indirim olacağını düşünüyorum. O zaman fırsat kollayıp uygun fiyata getirmiş olacaksınız.

Şuan bile bazı sistem parçalarında 200-300 TL indirim (her şey dahil) olabiliyor. Black Friday'de artacağını düşünüyorum.

Satın aldığınız ekran kartı ile anakart hâla indirimde mi? Link alabilir miyim her ikisi için de?
Sınavdan dolayı bakamadım mesajınıza.
Anakart : Msi B450m Pro-M2 Am4 Amd Ryzen Anakart - Vatan Bilgisayar 469 TL'ye satın aldım. Bugün Vatan'da 22.00'da Web'e özel indirimler olacak mutlaka takip edin.
Ekran Kartı : SapphireNitron+Radeon RX 580 4G OC 256Bit GDDR (Dx12) PCI-E Fiyatı 1219 TL'ye aldım. Şu an yine indirimde fakat bu kadar uygun değil. Black Friday'den çoğu kişi ümitli o yüzden bende HDD, SSD, RAM gibi parçalar için bekleme kararı aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı