Evet Adata SSD düşünüyorum bütçe için en ideal. Dediğiniz gibi HDD almam gerekecek.SSD iyi bir tercih ama 240 gb yeterli olucağını sanmıyorum yanına ilerde 1 tb 7200 rpm hdd alabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Adata SSD düşünüyorum bütçe için en ideal. Dediğiniz gibi HDD almam gerekecek.SSD iyi bir tercih ama 240 gb yeterli olucağını sanmıyorum yanına ilerde 1 tb 7200 rpm hdd alabilirsiniz.
Ekran Kartı : SapphireNitron+Radeon RX 580 4G OC 256Bit GDDR (Dx12) PCI-E Fiyatı 1219 TL'ye aldım. Şu an yine indirimde fakat bu kadar uygun değil. Black Friday'den çoğu kişi ümitli o yüzden bende HDD, SSD, RAM gibi parçalar için bekleme kararı aldım.
3 Kasım'a kadar promosyon süresi yazıyor en altta, kaçırdık sanırımAldığın yerden amd kupon kodu iste.Sapphire RX 580 karta oyun hediyeleri var.
Get 3 Games Free with SAPPHIRE NITRO+ and PULSE RX Vega, 580 & 570
3 Kasım'a kadar promosyon süresi yazıyor en altta, kaçırdık sanırım![]()
Evet ama 3 Kasım son diyor sitesinde ben yine de şansımı denedim gelişmeleri yazarımBitseydi kaldırırlardı diye düşünüyorum.Bence şansını dene.
Fiyat olarak çok uygun bakabilirsiniz.Evet, ben de dün dediğiniz ekran kartını 1219 TL'ye aldım. Anakart olarak Vatan Bilgisayar'ın web e özel fiyatıyla MSİ B450M PRO anakartını 469 TL'ye buldum. Bütçe çok kısıtlı olduğu için fiyat konusunda seçici gidiyorum. PSU ile birlikte kasa alacağım. Maksimum bütçe 500- 600 Mid kasa arıyorum biraz zor gibi ama bakalımSizin önerilerinize de açığım
Onun yerine üstüne ekleyip şu kasayı alsın Frisby önermiyoruz.Fiyat olarak çok uygun bakabilirsiniz.
Frisby FC-9235G 650W USB3.0 ATX Kasa
Ben bu konu hakkında HEPSİBURADA.COM'a mesaj attım ancak halen dönüş yapmadılar. Siz nerden almıştınız kartınızı?Evet ama 3 Kasım son diyor sitesinde ben yine de şansımı denedim gelişmeleri yazarım![]()
Vermiş olduğun sadece kasa farkındasın değil mi ?Onun yerine üstüne ekleyip şu kasayı alsın Frisby önermiyoruz.
Phanteks Eclipse P350x Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com
SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı FiyatıVermiş olduğun sadece kasa farkındasın değil mi ?
Xigmatek EN40124 Glare Led Fanlı Cam Kasa - Vatan BilgisayarSilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
Phanteks Eclipse P350x Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com
En azından Frisby den çok daha iyi olur bu ikili. Hem kasa dandik dedik hem bide Frisby PSU abov içim acıdı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.