Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

Attığınız kasaya bakacağım teşekkürler
Sistemimi yavaş yavaş tamamlıyorum Black Friday de toplamış olacağım. Aklıma takılan bir soru var.
Şu: MSI B450M PRO-M2 AMD B450 AM4 DDR4 3466MHz(OC) Soket AM4 Fiyatı anakarta sahibim ama iade şansım da var.
O anakartı iade edip Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar bunu almam ne kadar mantıklı olur. Ryzen 5 2600 işlemci, RX 580 4GB da ekran kartım var. Mid tower kasa alcağım. B450m ile B450 TUF arasında ki fiyat farkına değer mi sizce ?

Son düzenleme:
Attığınız kasaya bakacağım teşekkürler
Sistemimi yavaş yavaş tamamlıyorum Black Friday de toplamış olacağım. Aklıma takılan bir soru var.
Şu: MSI B450M PRO-M2 AMD B450 AM4 DDR4 3466MHz(OC) Soket AM4 Fiyatı anakarta sahibim ama iade şansım da var.
O anakartı iade edip Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar bunu almam ne kadar mantıklı olur. Ryzen 5 2600 işlemci, RX 580 4GB da ekran kartım var. Mid tower kasa alcağım. B450m ile B450 TUF arasında ki fiyat farkına değer mi sizce ?
Bence sahip olduğun anakart gayet güzel.

Bence sahip olduğun anakart gayet güzel.
Baya araştırdım farklarını pek fark olmasa da RGB ışıklandırma daha büyük olması düşündürdü. 130 tl gibi bir fark arada. Değiştirmeye değmez sanırım teşekkür ederim
Keşke kampanyaları takip etseydiniz ben 1 hafta önce SAPPHİRE NİTRO RX580 4GB modelini 1219 TL'ye almıştım.
Ben bu ekran kartını aldım ama daha kargoya verilmedi. Gecikme için Hepsiburada 20 tl çek verdi. Sizin elinize kaç günde ulaştı kart?

Son düzenleme:
Baya araştırdım farklarını pek fark olmasa da RGB ışıklandırma daha büyük olması düşündürdü. 130 tl gibi bir fark arada. Değiştirmeye değmez sanırım teşekkür ederim

Ben bu ekran kartını aldım ama daha kargoya verilmedi. Gecikme için Hepsiburada 20 tl çek verdi. Sizin elinize kaç günde ulaştı kart?
Benim elimde hali hazırda kart olduğu için kaç günde geldiğini tam hatırlamıyorum. Tam hatırlamasamda 6 gün sürdü.

Sadece ışıklandırma için o fiyat farkına değmez bence. Kendin led ışıklandırmada yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı