Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem görüntü gidip gelme problemi

YusufSirac

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistemimi toplayalı daha 3 gün olmadı ama arada nadiren de olsa ekran aniden gidip hemen geri geliyor.
Bunu ekran kartı yük altında olmasa bile YouTube'da gezerken de yapıyor. (Klip ve benzeri videolarda yapıyor)
Yani bir anlam veremedim ama Forza 4 Ultra ayarlarda oynarken de arada gidip geliyor. YouTube'da yorulmayacak iş yaparken de arada gidiyor. Masaüstünde sabitken hiçbir sıkıntı yok.

Sistemim;
  • ASUS A320M-F anakart
  • AMD Ryzen 5 2600 işlemci
  • 8x2 2400 MHz Vengeance RAM
  • Sapphire RX 590 SE
  • Corsair VS650 PSU
  • Toshiba 240 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi toplayalı daha 3 gün olmadı ama arada nadiren de olsa ekran aniden gidip hemen geri geliyor.
Bunu ekran kartı yük altında olmasa bile YouTube'da gezerken de yapıyor. (Klip ve benzeri videolarda yapıyor)
Yani bir anlam veremedim ama Forza 4 Ultra ayarlarda oynarken de arada gidip geliyor. YouTube'da yorulmayacak iş yaparken de arada gidiyor. Masaüstünde sabitken hiçbir sıkıntı yok.

Sistemim;
  • ASUS A320M-F anakart
  • AMD Ryzen 5 2600 işlemci
  • 8x2 2400 MHz Vengeance RAM
  • Sapphire RX 590 SE
  • Corsair VS650 PSU
  • Toshiba 240 GB SSD
Hocam AMD Radeon'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Nerden yapılıyor peki bir bilginiz var mı ? Bulamadım da.
Ben yanlış birşey yapmamak adına sözleşmeyi kabul etmedim. Gösterdiğim pencere ekranı sizde açık olmalı. Oradaki seçeneklerden fabrika ayarlarına dönebilirsiniz.
watman.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı