Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem görüntü gitme problemi

sonsuzkavga

Hectopat
Sistemim;

• MSI B450M PRO Max M.2 Anakart
  • Ryzen 5 2600 İşlemci
  • Sapphire RX 590 Nitro + SE Ekran kartı
  • 16 GB 16CL 3000 MHz XPG RAM
  • Corsair Spec Delta kasa
  • Corsair 550 Watt+80 PSU
  • 60 Hz VGA girişli (dönüştürücü kullanıyorum) 24"monitör
Sorunuma gelecek olursak boşta iken hiçbir problem yok Metin2, LOL, CS GO tarzı oyunlar oynayınca da en ufak problem yok fakat Battlefield 1'i açınca CPU sıcaklığı 80 85 dereceyi görüyor bazen hiç kapanmıyor. Bazende PC çalışmaya devam ediyor ekran mouse, ve klavye çalışmıyor. Bir nevi PC kapanıyor gibi reset çekmem gerekiyor. Bu sorun neyden kaynaklı işlemci ısısından mı, RAM'den mi, PSU dan mı, kasadan mı?

Dün akşam itibari ile yine aynı şey oldu ekran gitti, mouse, gitti, klavye gitti, RGB'ler soluk yanıp söndü, öndeki fanlar çalışıyor ancak egzoz fan kapandı. PC'ye kapatıp açtım aşırı gürültülü bir şekilde fan sesi geldi ve ne olduysa 75 dereceyi geçmemeye başladı sıcaklık. Sorun ne idi ne devreye girdi bana size zahmet sorun ne idi? Nasıl bu hale geldi? Ya da bu dakikadan sonra ne yapmam gerek? Bilgi amaçlı yardım ederseniz sevinirim.
Ek olarak MSI Afterburner programı kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı