Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem toplama

Monitör için tavsiye ettiğim modeli alman senin için daha iyi olur. Sistemin seni ne kadar idare edeceği yine senin oynamak istediğin oyunlara, görmek istediğin çözünürlüklere göre değişiklik gösterecek.

Nacizane tavsiyem RX590 alma. Yerine 1660 al 1660ti al ama RX590 alma ben memnun değilim. Fiyata bakınca mantıklı geliyor ama sıcak çalışıyor ve kasanın hava akışı iyi değilse daha da sıcak çalışacak.
İtopya'dan almanı önermem pahalıya geliyor. Monitör dışındakileri Sinerji'den al.
Öncelikle Ben de 1660 Tİ düşünüyorum. İkinci olarak Sinerjiye güvenebilir miyim bilmiyorum. Çok fazla içli dışlı değilim. İtopyadan alan birkaç arkadaşım gayet memnun kaldığı için İtopyayı tercih ettim ama Sinerji de aynı müşteri memnuniyetini verirse oradan da alırım benim için farketmez.
Büyük ihtimalle senin dediğini alırım monitör konusunda kafamda ciddi bir şey yok sadece en az 21 inch ve beraberinde 1080p olsun ile 75hz olsun yeter benim için.

İkinci olarak Sinerjiye güvenebilir miyim bilmiyorum. Çok fazla içli dışlı değilim. İtopyadan alan birkaç arkadaşım gayet memnun kaldığı için İtopyayı tercih ettim ama Sinerji de aynı müşteri memnuniyetini verirse oradan da alırım benim için farketmez.
Forumda bir çok kişi burdan sistem topladı. Deneyimlerini öğrenmek istersen "Sinerji Bilgisayar Nasıldır?" başlığı altında konu açarsan yardımcı olacaklardır. Sinerji, İtopya, İnventus, İncehesap gibi sitelerden gönül rahatlığıyla sistem toplanabileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı