Ryzen 5 2600 ve RX 590 Sistem Toplama

Alacağınız sistemin kasası ve PSU'su iyi değil. Aynı şekilde SSD'de öyle.

DADG2 sistemi alırsanız daha kârlı olur. Kasayı MB501L modelini seçip ekstra fan alırsanız zaten sizin dediğiniz 4445 TL'yi bulur. Ama sizin sistemden avantajı daha çok olur. Gerek SSD, Kasa, PSU, RAM 16 gibi avantajları aynı fiyata yakalamış olursunuz.

Hocam anladım, peki hangi kasa fanını almamı tavsiye ediyorsunuz orada yazanlar arasından? ve kaç tane?

Kasa fanını ordan almak zorunda değilsiniz ancak montajla falan uğraşamam direk İtopya üzerinden alayım diyorsanız kasa fanları kısmındaki 2.fandan alabilirsiniz.
Yani önereceğiniz herhangi bir fan varsa onu alayım. 1 tane extra fan yeterli midir?

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
Samsung en berbat marka ve şu an sağlam ve bir kalite arıyorsanız Corsair marka SSD veya James Donkey markalı SSD'ler alın çünki yazma ve okuma hızları diğerlerine göre çok fazla.
Corsair 120 GB okuma yazma hızı
560 - 530 220 TL
İnsanları Samsung SSD diye aldırtmayın fazla para verditmeyin, alıyoruz Samsung SSD'leri SanDisk SSD'leri sonra hızı böyle şöyle oluyor PC sorunlu sonra hemen letgoya koyuluyor ve çöp oluyor aklı olan varsa Samsung markasından vazgeçer.
Letgoyu ele geçirmiş hiç istenmeyen marka Samsung tur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmalardan sonra şunu modifiye edip almaya karar verdim.
Kasayı Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Dizayn olarak değiştiriyorum. -70tl
Kasa fanı Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı olarak ekliyorum +125tl
Bu şekilde 4356tl oluyor. Ssd ADATA 240GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD olması sizce kötü müdür?

MB501L iyi bir kasa değil sistemdeki ekran kartı da gigabyte ile değişmiş (nitro+ modeliydi). Mümkünse nitro+ ekran kartı alın ve o kasayı alacağınıza lite 5 alın daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…