Ryzen 5 2600 ve RX 590 Sistem Toplama

İtopya'da Ryzen 5 3600 1450tl şuan. Ama 11 temmuzda stoklara gelecek. Stoklara geldiğinde fiyatın daha da düşeceğini düşünüyorum.

Hocam pardon konuyla ne alakası vardı açıklayabilir misiniz? (Yanlış anlamayın gerçekten anlamadım.)

Webtekno'nun kasa ve PSU seçimi Gamepower. Ben olsam almazdım, güvenemezdim yani sistemi o PSU'ya emanet etmeye. Siz ya DADG2 ya da teknobiyotik arasında seçim yapın bence.

Webtekno'nun kasa ve PSU seçimi Gamepower. Ben olsam almazdım, güvenemezdim yani sistemi o PSU'ya emanet etmeye. Siz ya DADG2 ya da teknobiyotik arasında seçim yapın bence.
Hocam tam karar verdim derken yeni bir soru işareti oluşturdunuz. Hmm....
İtopya'da Ryzen 5 3600 1450tl şuan. Ama 11 temmuzda stoklara gelecek. Stoklara geldiğinde fiyatın daha da düşeceğini düşünüyorum.
11 temmuzu bekleyip Ryzen 5 3600 + Nvidia GTX 1660ti mı almalıyım? ve buları 5000tl'den ucuza alabilir miyim?

Son düzenleme:
Hocam tam karar verdim derken yeni bir soru işareti oluşturdunuz. Hmm....

11 temmuzu bekleyip Ryzen 5 3600 + Nvidia GTX 1660ti mı almalıyım? ve buları 5000tl'den ucuza alabilir miyim?
Ekstra verebileceğiniz 500 TL niz varsa tabiki bekleyin 3600 ü ama yoksa webteknonun sistemini alabilirsiniz psu kalitesiz ama 8gb ram eksik ve biraz daha pahalı olan teknobiyotik sisteminden daha mantıklıdır oradan artan parayla istenirse 80+ psu alınabilir

Tamam hocam teşekkür ediyorum değerli fikirleriniz için.

1450 liranın altında bulunabilecektir.

nesi yanlış bilgilendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…