Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem toplama

robinhood94

Hectopat
Merhaba bütçem 4 bin lira. Resimdeki gibi bir sistem oluşturdum. Sizce bu fiyata değer mi? Bu fiyata daha iyi bir şey toplayabilir miyim? Anakartı biraz ileriye dönük almak istedim. Kasa 80+ Plus olacak. Sizin başka bir tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Resmi açamayanlar için link;

Dosya Ekleri

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba bütçem 4 bin lira. Resimdeki gibi bir sistem oluşturdum. Sizce bu fiyata değer mi? Bu fiyata daha iyi bir şey toplayabilir miyim? Anakartı biraz ileriye dönük almak istedim. Kasa 80+ Plus olacak. Sizin başka bir tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Resmi açamayanlar için link;

Kasanızı değiştirmenizi öneririm. Bunu alabilirsiniz. Ayriyeten o anakartın topladığınız sistem için üst seviye olduğunu düşünüyorum daha uygun fiyatlı anakartlar alabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. PSU'yu gamepower 650w 80+ ile değiştirteceğim yani ekstra psu almayacağım sadece 70 lira gibi bir fark ödeyeceğim. 80+ Bronze için. SSD için amazon.com'da baya satış yapmış yorumları olumlu olunca en ucuz o olduğu için seçtim. Önerilerinizi dikkate alacağım düşüneyim biraz. Sanırım kasayı değiştirirsem genel görüşünüz olumlu olacak.

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. PSU'yu gamepower 650w 80+ ile değiştirteceğim yani ekstra psu almayacağım sadece 70 lira gibi bir fark ödeyeceğim. 80+ Bronze için. SSD için amazon.com'da baya satış yapmış yorumları olumlu olunca en ucuz o olduğu için seçtim. Önerilerinizi dikkate alacağım düşüneyim biraz. Sanırım kasayı değiştirirsem genel görüşünüz olumlu olacak.
Gamepowerın psusu nasıldır bilemiyorum ama +80 olduğu için bir psu kaliteli olmaz. Bu konuda dikkatli olmanı tavsiye ederim ayrıca benim daha demin size önermiş olduğum kasada 1 fan varmış. Zamanında kuzenime aldığımızda 4 fanı vardı galiba değiştirmişler. Ama evet kasa ve psu dışında kötü bir şey göremiyorum. Ram ileride upgrade olabilir.

Merhaba arkadaşlar tekrar. Aerocool Engine 500W 80+ ile değiştirmeyi düşünüyorum kasayı. Sizce iyi olur mu? 500W bu sisteme yeter mi? Kasa hakkında düşünceleriniz nedir hava akışı vs?

Bu fiyata veya daha ucuza F/P kasa tavsiyeniz var mı? RGB olması önemli değil. Benim için önemli olan sağlamlık, hava akışı ve PSU.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı