TeknoDeli59 Centipat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 18 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #11 BerkayZ87 dedi: @TeknoDeli59 XPG SX8200 256 GB modeline bakabilirsin SSD olarak. Uygun fiyatlı ve kalitelidir. Genişletmek için tıkla... hemen bakıyorum MOUNTAINCAT dedi: 8 GB yetersiz olmaya başladı artık. 16 olması gereky. Frisby kasa zaten olmamış. Anakart biraz pahalı gibi. SSD 480 yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... 16 GB alacağım ram zaten belirtmeyi unutmusum anakart yüksek tutuyorum ileridede güncelleme vs işlerde sorun cıkarmasın diye ve frisby iyi sanırım ya baya araştırdım güzel bi kasa
BerkayZ87 dedi: @TeknoDeli59 XPG SX8200 256 GB modeline bakabilirsin SSD olarak. Uygun fiyatlı ve kalitelidir. Genişletmek için tıkla... hemen bakıyorum MOUNTAINCAT dedi: 8 GB yetersiz olmaya başladı artık. 16 olması gereky. Frisby kasa zaten olmamış. Anakart biraz pahalı gibi. SSD 480 yapmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... 16 GB alacağım ram zaten belirtmeyi unutmusum anakart yüksek tutuyorum ileridede güncelleme vs işlerde sorun cıkarmasın diye ve frisby iyi sanırım ya baya araştırdım güzel bi kasa
A Arifcocops Centipat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 276 5 Kasım 2019 #12 Dadg2 ye bakabilirsiniz. Ya da bütçe arttirilabilirse battle Bronze önerebilirim
TeknoDeli59 Centipat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 18 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #13 Arifcocops dedi: Dadg2 ye bakabilirsiniz. Ya da bütçe arttirilabilirse battle Bronze önerebilirim Genişletmek için tıkla... araştırıyorum bi dediklerini bakalım
Arifcocops dedi: Dadg2 ye bakabilirsiniz. Ya da bütçe arttirilabilirse battle Bronze önerebilirim Genişletmek için tıkla... araştırıyorum bi dediklerini bakalım