Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem toplama

B450M-S2H ve R5 2600 kullanıcısı olarak, keşke anakartı daha iyi seçseymişim diyorum.. 4.1Ghz üstüne çıkamadım. Ne kadar voltaj verirsem vereyim...

Ama öyle olunca da R5 3600 bütçeyi çok yoruyor.
Daha sonra sistem için ekleme yapamayackmış daha monitor, klavye,mouse alacağından. R5 2600, S2H, 16GB Crucial Ram, 1TB HDD ve 240GB Crucial SSD karar verdi. PSU'yu da SilverStone 600w Strider E. Serisi 80+ olarak değiştirdi yakın zamanda alıyor. Monitör olarak, Acer Nitro QG241Ybii 75HZ alacak. Klavye'de Corsair K55 olacak.

Son düzenleme:
Ekran kartı mevcut olduğu için, CPU, Anakart, RAM, HDD, Bütçe yeterse SSD, PSU ve kasa hepsi için max. 3000 TL belirttiğim ortak bileşenlerin değişmesini istemiyor.

O.C yapmayacak sadece oyun kardeşi de film izler en fazla. Oynadığı oyunlar GTA5, BF serisi, PUBG, Fortnite, Apex, COD ve benzeri, Ets 2 gibi BeamNG benzeri simülasyon oyunları oynuyor çoğunu birlikte oynuyoruz doğrusu.
sistem

@MERT-58 Kasa ve PSU beğenmedi üstte yazdığıma karar kılmış durumda. Öyle ağım şahım her oyunu oynayacak değilmiş. R5 2600 yeterliymiş. Önerin için teşekkürler..

b450m s2h bende bende de var f50a bios güncellemesi varken yüklemedim arada hata veriyordu yüksek çözünürlüklü oyunlarda sonra f50a da olsa indiriyim dedim sonra bir baktım f50 yazıyor hemen indirdim kurdum sonra 1 haftadır hata almıyorum artık.
bende 2600 rx590 8gb ram var ve oyunlarda pubg lite 120-160 fps(190 çıktığı oluyor bazen) değişiyor bf1 bölümden bölüme 85 ile 120 fps arası değişiyor (140 çıktığı oluyor bazen) zula 90-120 fps(150 çıktığı oluyor bazen)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı