Ryzen 5 2600 ve RX470 İçin Anakart Seçimi

Furkan Özkaya

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran Kartı: MSI Rx470
  • İşlemci: i3 6098p
  • Anakart: H110M Pro-VD
  • Kasa: Zalman z3 plus
  • Güç Kaynağı: 600W
  • RAM: 8 GB
Bu sistemi uzun zamandır kullanıyorum ve Steam'den GTA 5 Online oynarken FPS'im 40-60 arası olmasına rağmen kısa aralıklarda bir uzun süreli droplar geliyor ortalama 3 sn ve bazen evler yollar yüklenmiyor, biraz araştırdıktan sonra çözümü işlemciyi değiştirmekte buldum aklımda Ryzen 5 2600 var fakat anakartım uyumlu olmadığı için anakart da almayı düşünüyorum, fiyat maksimum 600 TL eğer drop olayını düzeltmek için farklı bir yöntem biliyosanız da yardımlarınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ekran Kartı: MSI Rx470
  • İşlemci: i3 6098p
  • Anakart: H110M Pro-VD
  • Kasa: Zalman z3 plus
  • Güç Kaynağı: 600W
  • RAM: 8 GB
Bu sistemi uzun zamandır kullanıyorum ve Steam'den GTA 5 Online oynarken FPS'im 40-60 arası olmasına rağmen kısa aralıklarda bir uzun süreli droplar geliyor ortalama 3 sn ve bazen evler yollar yüklenmiyor, biraz araştırdıktan sonra çözümü işlemciyi değiştirmekte buldum aklımda Ryzen 5 2600 var fakat anakartım uyumlu olmadığı için anakart da almayı düşünüyorum, fiyat maksimum 600 TL eğer drop olayını düzeltmek için farklı bir yöntem biliyosanız da yardımlarınızı beklerim.
Anakart olarak MSI B350 PC Mate 3200MHz (O.C) almanızı öneririm ve ilerde daha 8GB RAM takviyesi yaparsanız ve temiz bir format drop sıkıntısı çözülür

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı