Ryzen 5 2600 ve RX590 ile sistem toplama

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Aşağıda topladığım sistemde herhangi bir uyumsuzluk, bir sıkıntı var mıdır acaba? Bu sistemi aldıktan sonra ek olarak 2 ay sonra 8 GB RAM daha ekleme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

zj0mQY.png

Güncel :)

Son düzenleme:
O monitöre bakacağım kesinlikle.
Hocam baktım da o monitör hem 4ms hem 60hz benim tercih ettiğim 1ms 75hz yanlış mı tercih ettim anlamadım?

Bir problem yok. Ancak sosyalde okuduğum bazı şeyleri paylaşmak isterim.
Seçtiğiniz kasa ve PSU bir dönem çok gömüldü buralarda. Kasada havalandırma problemleri olduğu söylendi, PSU için ise en yaygın şikayet Coil Whine idi.
Alışveriş sepetinize bir adet de display port kablosu atın :)

O monitöre bakacağım kesinlikle.
Hocam baktım da o monitör hem 4ms hem 60hz benim tercih ettiğim 1ms 75hz yanlış mı tercih ettim anlamadım?
1ms ve 4ms arasındaki farkı anlaman için profesyonel oyuncu olman lazım. FreeSync özelliğini etkinleştirdiğinde monitör 72Hz olacak.

Kasa ve PSU alternatiflerine bakacağım kesinlikle.

Anakarttan kastınız nedir? Yani neden değiştirmemi önerdiniz ve önereceğiniz bir marka model var mıdır?

bence anakartı değiştir. ben olsam rx580 alır diğer ürünleri az daha artırırım
Keşke önerilerinizi de yazmış olsanız da arkadaşın sorusuna yanıt olsa :)
Kasa ve PSU alternatiflerine bakacağım kesinlikle.

Anakarttan kastınız nedir? Yani neden değiştirmemi önerdiniz ve önereceğiniz bir marka model var mıdır?
Sisteminiz belirtildiği gibi gayet tutarlı ve dengeli. Size acil olmamakla beraber önerim, kaliteli bir işlemci fanı olur. Başka da (kasayı incelemeniz haricinde) önerim olmayacak.

Keşke önerilerinizi de yazmış olsanız da arkadaşın sorusuna yanıt olsa :)

Sisteminiz belirtildiği gibi gayet tutarlı ve dengeli. Size acil olmamakla beraber önerim, kaliteli bir işlemci fanı olur. Başka da (kasayı incelemeniz haricinde) önerim olmayacak.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İleride rami upgrade edeceğim zaten. Yeni nesil oyunlarda 8 GB RAM bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor. Kasayı ve PSU yu inceleyeceğim bakalım. Tekrardan çok teşekkür ederim. İyi Forumlar :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı