Ryzen 5 2600 ve RX590 ile sistem toplama

Aslında bir kısmını Sinerji'den bir kısmını İnventus'tan toplayabilirsiniz eğer parçaları siz birleştirecekseniz. Bugüne özel RX 590'ın fiyatı 1660 TL. Ayrıca anakart ve RAM de 20'şer TL daha ucuz.
SAPPHIRE 11289-05-20G NITRO+ OC Radeon RX590 PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR5, DVI, 2xHDMI, 2xDisplayPort Siyah Ekran kartı - inventus
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS WHITE ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_WT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus 50 Tl indirimli ve güzel bir kasadır.
SilverStone 700W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı yeterli olur fazlasıyla. Tabi sadece Sinerjiden mi topluyacaksınız bilmiyorum.

Arkadaşlar bütün herkese yorumlarını için teşekkür ederim. Bütün yorumları dikkate alıp sistemi tekrar güncelledim. Anakart, kasa ve SSD değişti. Son bir kez bir bakış atarsanız sistemime çok mutlu edersiniz beni.

Adsız.png

Arkadaşlar bütün herkese yorumlarını için teşekkür ederim. Bütün yorumları dikkate alıp sistemi tekrar güncelledim. Anakart, kasa ve SSD değişti. Son bir kez bir bakış atarsanız sistemime çok mutlu edersiniz beni.

Eki Görüntüle 363858
Bence her şey çok iyi. Sadece neden 21,5" monitör merak ettim?

Dark N10 PRO 343,77
SilverStone 650W Essential Serisi 80+ Bronze 354,60 TL

Böyle yap kasa iyi ama kasayı ayrı güç kaynağını ayrı seç.

Son düzenleme:
Bu eklediğim monitörün hoparlörü yok, harici hoparlör olarak SBS A60 alabilirsiniz. Bütçe varsa monitörü dahili hoparlörlü, 1 ms 144 Hz Viewsonic VX2458-C mhd yapabilirsiniz.
Screenshot_2019-01-28-15-01-21-1.jpeg

Herkese cok tesekkur ederim kafamda sekillendi sistem. Cok yardimci oldunuz. Adamin dibisiniz hepiniz. :)

Ben de bu tarz bir sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör olarak neye karar verdiniz? Benim karar veremediğim son parça monitör şuan.

Hocam sadece FPS oyunları oynamayacağım için ms değeri 1 yerine 4 olsa benim için bir sorun teşkil etmez. Aynı şekilde hertz değeride 75 yerine 60 olabilir çok büyük bir kayıp değil benim için çünkü TN panellerde renk canlılığı pek olmuyor hem oyun oynayıp hem film dizi izledigim için oyunlardaki ve film, dizilerdeki canlılık, görüntü güzelliği benim için çok önemli. Bu sebeple 1ms75hz TN panel yerine 4ms60hz VA panel tercih ettim. Yani bu monitörü alacağım.

Samsung 23,5

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı