Ryzen 5 2600 Wraith Max Soğutucu ile mi geliyor?

Yasa gereği elektronik ürünleri bireysel kartlarınızla 12 taksite alamazsınız.
en fazla 6 taksit oluyordu sanırım.

Bazı firmalar -mesela hepsiburada da var- anlaşmalı banka üzerinden vade farksız kredi kullandırabiliyor.

Yasa gereği elektronik ürünleri bireysel kartlarınızla 12 taksite alamazsınız.
en fazla 6 taksit oluyordu sanırım.

Bazı firmalar -mesela hepsiburada da var- anlaşmalı banka üzerinden vade farksız kredi kullandırabiliyor.
12 taksit var sadece peşin fiyatına değil ama kabul ediyorum artık,peşin fiyatına taksit yapan bulamadım.

Dosya Ekleri

• 41A81F13-8EEC-4543-9D58-D032D02D6DEE.png
    41A81F13-8EEC-4543-9D58-D032D02D6DEE.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 42
12 taksit var sadece peşin fiyatına değil ama kabul ediyorum artık,peşin fiyatına taksit yapan bulamadım.
Taksitlere yeni bir güncelleme yakın zamanda demek ki 12'ye çıkarmışlar.
Peşin fiyatına bulmanız çok çok zor zaten. Hatta 3 taksitte bile bulunmuyor, 12 taksitte bulmak marsta su bulmak gibidir. :)

Örnek verdiğiniz parçada 12 taksitte 150TL vade farkı çok ta değil aslında.
Şimdiden hayırlı olsun.

Taksitlere yeni bir güncelleme yakın zamanda demek ki 12'ye çıkarmışlar.
Peşin fiyatına bulmanız çok çok zor zaten. Hatta 3 taksitte bile bulunmuyor, 12 taksitte bulmak marsta su bulmak gibidir. :)

Örnek verdiğiniz parçada 12 taksitte 150TL vade farkı çok ta değil aslında.
Şimdiden hayırlı olsun.
Haklısınız cidden zaten aylığa vurduğumuzda çok az bi artış yapıyor toplamda 20-30 TL kadar. Şuan tek sıkıntım anakartı seçmek cidden zor iş 😆
Mosfet diyorlar,soğutucu diyorlar,o.c diyorlar işin içinden çıkamıyorum.

Herkes aynı dertten muzdarip, o kadar çok model var ki, kafalar çorba.
Ama bir gerçek var çoğu insan bugün topladığı sistemi yıllarca kullanıp sonunda yeniden sıfır bir makina topluyor. Yani anakart ne olursa olsun bir çoğumuz çok ta fazla sistem güncellemiyoruz ama alırken 2 hafta sonra hız aşırtma yapıp, 5 ay sonra 3. nesil işlemciye geçecek, seneye de RAM leri 32GB yapacakmışız gibi seçiyoruz parçaları :D

MSI B450 Pro M2 v2 de iyidir MSI B450M Mortar da. Bütçenize hangisi uyarsa alın derim. Bazen çok fazla dertlenmeye de gerek olmadığını düşünüyorum.

Sizin bir öneriniz var mı anakart için 😒

600 TL bütçe ile ya B450M Mortar ya da B450 Tomahawk öneririm sadece Ryzen 2600 ve üstü (3000 dahil) için.

2021 sonuna kadar aynı soket kullanacaklarını açıkladı Lisa Su, biraz araştırırsanız görürsünüz zaten.

2019 sonuna kadar (yani 2020'ye kadar) AM4 kullanılacağını biliyoruz 2018'de yapılan bir açıklamadan, ancak hiçbir yerde "2021" ibaresini görmedim. 2020'ye kadar da 6 ay kaldı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı