Çözüldü Ryzen 5 2600’den 3600’e geçmeye değer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ryzen 5 2600 kullanıyorum, ekran kartım 1660 Ti, yani rahatça besleyebiliyor aslında. Fakat hazır indirimler geliyorken 3600’e geçip 2600’ü satmalı mıyım bütçem elveriyorsa? Tek çekirdek performansının daha iyi olması, uzun vadede daha çok iş görebilecek bir işlemci olması aklımı çeliyor.

Bir de henüz iki aylık Ryzen 5 2600 işlemcim. Overlock yapılmadı. Bunu ikinci elde satabilir miyim? Teşekkürler.

Ryzen 5 2600 kullanıyorum, ekran kartım 1660 Ti, yani rahatça besleyebiliyor aslında. Fakat hazır indirimler geliyorken 3600’e geçip 2600’ü satmalı mıyım bütçem elveriyorsa? Tek çekirdek performansının daha iyi olması, uzun vadede daha çok iş görebilecek bir işlemci olması aklımı çeliyor.

Bir de henüz iki aylık Ryzen 5 2600 işlemcim. Overlock yapılmadı. Bunu ikinci elde satabilir miyim? Teşekkürler.
Şuan Ryzen5 2600 sizi rahatlıkla götürcektir. 1-2 yıl kullanıp sonra yükseltmek daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı