Ryzen 5 2600'lü Sistemde FPS Düşmesi

furkanyasarr

Centipat
Ryzen 5 2600 işlemcide her şeyi denedim ama akıcı bir oyun oynayamadım. 1024X768'de veya FHD'de 160 ile 300 kadar FPS alıyorum ama akıcı değil, donuyor. Tek işlemci performansı çok iyi olmaması biliyorum ama 800x600 de bile kasıyor. Hpeti kapattım, her şeyi güncelledim, SMT'yi de kapattım CS'GO perfomansı için her tülü ayarı denedim olmadı. Acaba ben mi yanılıyorum? Yok bu işlemci bu kadar mi performans sergiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu islemci -ekran kartına bağlı olarak- aaa oyunları bile ultra'da kaldırabilecek kapasitede o yüzden son cümlenize ihtimal vermiyorum. Diğer sistem özelliklerinizi paylaşabilirseniz güzel olur. Sık fps düşüşleri oluyorsa Dikey Senkronizasyon'u aktif edip deneyin bir de.

Ryzen 5 2600 işlemcide her şeyi denedim ama akıcı bir oyun oynayamadım. 1024X768'de veya FHD'de 160 ile 300 kadar FPS alıyorum ama akıcı değil, donuyor. Tek işlemci performansı çok iyi olmaması biliyorum ama 800x600 de bile kasıyor. Hpeti kapattım, her şeyi güncelledim, SMT'yi de kapattım CS'GO perfomansı için her tülü ayarı denedim olmadı. Acaba ben mi yanılıyorum? Yok bu işlemci bu kadar mi performans sergiliyor?
FPS sabitlemeniz ve oyunu 1080P ultrada oynamanız sorunu büyük ihtimalle çözecektir. Bende o oyunda hiç öyle bir sorun olmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı