Ryzen 5 2600X 80 dereceyi görüyor

starly

Femtopat
Ryzen 5 2600X işlemcim boşta 70-80 derecede çalışıyor. Siz sormadan söyleyim. Kasanın temizliği tamam, termal macun MX4 kasanın her tarafı açık OC yapılmadı BIOS'tan Core Boost performance kapalı. Neden bu işlemci boşta 70-80 derecede çalışıyor. Ekran kartım bile yük altında Max 70 görüyor yardım eder misiniz? Stok fan var kasada.
Kasanın her tarafı açıktan kastığım kasa hava alıyor kapalı yerde değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemci soğutucuyu doğru oturttuğundan emin misin hocam? Boşta o kadar ısınması hiç normal değil.

Evet fan yerine oturdu sağlam. Anlamıyorum niye bu kadar sıcak.

Ne yapmam gerek.

Sen yine de çıkarıp bir daha tak hocam macunu yenile. O kadar ısınmasının imkanı yok. Oda sıcaklığı falanda etkili ama bu kadar ısınması anormal. Yaptıktan sonra bir de undervolt yaparsınız.

Sen yine de çıkarıp bir daha tak hocam macunu yenile. O kadar ısınmasının imkanı yok. Oda sıcaklığı falanda etkili ama bu kadar ısınması anormal. Yaptıktan sonra bir de undervolt yaparsınız.
1 ay önce yenilemiştim hocam acaba sahte macun mu gönderdiler. Undervolt nedir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…