Ryzen 5 2600X GTX 1050 Ti yüksek işlemci kullanımı

0-FuRKaN-0

Kilopat
Dostlarım her oyunda yüksek işlemci kullanıma sahibim. Ekran kartım yüksek bir erkan kartı değil. Bazen %95 %100 görüyorum diğer oyunlarda ben en basit olarak CS'yi koydum. Bunun sisteme bir zararı var mı? Düşürmenin bir yolu var mı? Arka planda Spotify, Discord tarzında şeyler çalışıyor. Bilgisayarı ilk aldığım zaman bu sorun yoktu. PUBG'de %15 %25 falan oluyordu.
Sistemim:
Ryzen 5 2600X.
GTX 1050 Ti Gaming X.
MSI B450 GAMING Plus anakart.
16 GB RAM.
Afterburner:

1586783175912.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değerler normal değil. Daha düşük olması gerekiyor belirttiğim gibi daha önceden böyle değildi. Başka kişilerin videolarına baktığımda %20 civarı oluyor CS'de.

Hocam şimdi CS, işlemci tüketen bir oyun biliyorsunuz, e biz arkada Discord'lar Spotify'lar Google Chrome'lar açıyoruz. Bende şu an Discord Google Chrome arkada Steam açık Google Chrome'dan müzik dinliyorum falan, %5-8 arası kullanıyor işlemciyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi CS, işlemci tüketen bir oyun biliyorsunuz, e biz arkada Discord'lar Spotify'lar Google Chrome'lar açıyoruz. Bende şu an Discord Google Chrome arkada Steam açık Google Chrome'dan müzik dinliyorum falan, %5-8 arası kullanıyor işlemciyi.
Formda daha önce görmüştüm 2600x ile GTX 1070ti kullanıyorlar BF1 tarzında oyunlarda %50 %40 gibi olduğunu, diğer oyunlarda %20 civarlarında olduğunu görmüştüm
Sistemine bir virüs taraması yap değerler bana yüksek geldi.
Format bile attım.
Sistemine bir virüs taraması yap değerler bana yüksek geldi.
Yapacak hiçbir şey yok mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı