Ryzen 5 2600X ve GTX 1050 Tİ darboğaz

@Badmobil 1070 Ti kullanıyorum R5 2600 ile. 1080p'de hiç darboğaz yok. Şuana kadar oynadığım hiçbir oyunda da olmadı.

Soruya gelirsek, işlemci kullanımının yüzde 99'lara çıkması bilgisayarın sadece oyunla meşgul olmadığını gösteriyor bence. Anlık çıkmalar olabilir belki ama sürekli yüzde 99 ise arkaplanda çalışan zararlı olabilir. Görev yöneticisinde başka bir uygulamanın çalışmadığından emin olun. Ayrıca MSI Afterburner değerlerini paylaşın.

Ryzen sistemlerde RAM Mhz değerleri fark ettiriyor. RAM Mhz'Niz kaç? Dual Channel çalışıyormu?
RAM 3200 MHz destekliyor bir arkadaş direk 3200 MHz çalıştırma dedi mavi ekran verebilir dedi. Bende 3000 MHz çalıştırıyorum. Evet RAM ler Dual Channel. İlk sistemi kurduğumda 2133 MHz di yani öyle çalışıyordu.

RAM 3200 MHz destekliyor bir arkadaş direk 3200 MHz çalıştırma dedi mavi ekran verebilir dedi. Bende 3000 MHz çalıştırıyorum. Evet RAM ler Dual Channel. İlk sistemi kurduğumda 2133 MHz di yani öyle çalışıyordu.
Bilgisayarınızı MalwareBytes Antimalware ile tarattırın. Belki bir zararlı vardır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı