Gerek yok stok soğutucu ve stres testi yapmış. Zaten normal kullanımda bu yükü bindiremeyecek. 85'e kadar kullanımda sikinti yok ki, stres testinde 89 gormus ve stok fan ile gormus.CPB kapatıp OC yapın sistemi rahatlatırsınız.
Gerek yok stok soğutucu ve stres testi yapmış. Zaten normal kullanımda bu yükü bindiremeyecek. 85'e kadar kullanımda sikinti yok ki, stres testinde 89 gormus ve stok fan ile gormus.CPB kapatıp OC yapın sistemi rahatlatırsınız.
Gerek yok stok soğutucu ve stres testi yapmış. Zaten normal kullanımda bu yükü bindiremeyecek. 85'e kadar kullanımda sikinti yok ki, stres testinde 89 gormus ve stok fan ile gormus.
Dogru ama stok fan ile yapmak pek sağlıklı değil. Mesela su an, sıcaklık değerine göre voltaj ve frekans düşürür ya da yükseltir ama overclock yapınca sabit bir frekans ve voltaj ile çalışacak.Hocam OC'nin ne zararı var? Daha düşük voltaj ile kullanıcak sıcaklık değerleri aşırı olmasa da bir tık düşecek.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum o yüzden otomatikte kendisinin değerleri ayarlayıp ona göre çalıştırması stok fan ile daha faydalı diye düşünüyorum. Eğer ki ileride güzel bir soğutucu alırsam belki yapmayı deneyebilirim ama şu anlık memnunum oldukça.Dogru ama stok fan ile yapmak pek sağlıklı değil. Mesela su an, sıcaklık değerine göre voltaj ve frekans düşürür ya da yükseltir ama overclock yapınca sabit bir frekans ve voltaj ile çalışacak.
Dogru ama stok fan ile yapmak pek sağlıklı değil. Mesela su an, sıcaklık değerine göre voltaj ve frekans düşürür ya da yükseltir ama overclock yapınca sabit bir frekans ve voltaj ile çalışacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.